Familietoernooi

Home|Familietoernooi
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Let op: tijdstip aangepast, het familietoernooi start vroeger en eindigt hierdoor ook vroeger (9.00 – 12.30 ipv op het inschrijfformulier 10.30 – 13.30) ivm de wedstrijd van Vitesse – Feyenoord. Als Rotterdamse club wil de Kidsclub iedereen in de gelegenheid stellen om deze wedstrijd te kunnen zien 🙂

Hoe zou je het vinden om alle papa’s, mama’s, broers, zussen, leiders en trainers op het veld een voetbal lesje te leren?

En ouders/verzorgers, broers, zussen, trainers en leiders van onze zebra, O9, O11 en O13 spelers: ook jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd! Want, hoe zouden jullie het vinden om uw geweldige voetbalkunsten op de velden van XerxesDZB te vertonen?

Wij bieden jullie de unieke kans om onze jongens en meiden een voetbal lesje te leren! We spelen 7 tegen 7 wedstrijden op een kwart veld en er kan door gewisseld worden. Wil je graag meedoen, maar heb je twee linkerbenen? Dan kunnen wij jullie vertellen dat het echt om het plezier gaat, dit is een toernooi met een knipoog! Zowel oud als jong moeten een supergezellige familiedag samen hebben.

Dit kan allemaal op zondag 23 april 2017 tijdens het 7e familie toernooi bij XerxesDZB. Het idee is dat er teams worden gemaakt van jeugdleden en teams die bestaan uit gezinsleden, trainers en leiders. Dus aub geen gemengde teams van volwassenen en kinderen inschrijven. Alleen gezinsleden kunnen inschrijven, opa, oma, oom, nicht of tante zijn van harte welkom om aan te moedigen, maar niet om mee te spelen 🙂

Om mee te kunnen doen aan het Kidsclub Familietoernooi moet je jezelf of je team aanmelden. Het inschrijfformulier kun je aan je trainer vragen, of mail de kidsclub op kidsclub@xerxesdzb.nl.