Kennismakingstraining

Home|Kennismakingstraining
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kennismakingstrainingen bij XerxesDZB!

Zit jij nog niet op voetbal bij XerxesDZB of zit je nog helemaal niet op voetbal? Is je zwemdiploma binnen en weet je niet welke sport bij jou past? We snappen dat dit zowel voor ouders als voor de kinderen zelf een lastige keuze is. XerxesDZB denkt graag met je mee!

Bij XerxesDZB worden een 3 tal kennismakingstrainingen op de woensdagmiddag georganiseerd.

Data en tijd

Hiervoor hebben we 3 data gereserveerd, 25 januari, 22 maart en 24 mei.

Van 14.00 tot 15.30 kun je meedoen met het voetbalparcours en uitvogelen of je graag een balletje trapt. Er zijn verschillende oefeningen uitgezet die je allemaal mag gaan uitproberen onder begeleiding van voetbaltrainers.

Deze dag wordt georganiseerd door de jeugdcoördinatoren die aanwezig zullen zijn om alle vragen te beantwoorden. Zij kunnen je informeren welke mogelijkheden onze vereniging biedt.

Na deze kennismakingstraining weet jij:

  • of je voetballen een leuke sport vindt;
  • of je XerxesDZB een leuke vereniging vindt;
  • en misschien vind je het een leuke ervaring maar kom je erachter dat je liever een andere sport of hobby wilt gaan uit beoefenen.

Voor wie?

Alle jongens en meisjes uit het geboortejaar 2009-2010-2011 kunnen zich aanmelden voor deelname. Additioneel zijn ook meisjes uit het geboortejaar 2006-2007-2008 van harte welkom om deel te nemen. Aanmelden is verplicht . Let op dat er een maximum aantal plekjes is en we uitgaan van ‘vol = vol’.

Kom je ook voetballen, dan kun je een email sturen naar sportief@xerxesdzb.nl ovv “kennismakingstraining”. Geef in de mail aan: Naam, geboortedatum en op welke datum je wilt komen voetballen.