Pupil/11tal vd wk JO13-3/MO11-1,2&3

Home|Pupil/11tal vd wk JO13-3/MO11-1,2&3
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Bij elke competitie wedstrijd die Zaterdag 1 thuis speelt, bezorgt de Kidsclub van XerxesDZB onze O7, O9, O11 en O13 jeugdleden een leuke dag! Want bij elke wedstrijd is er een elftal van de week en een pupil van de week. De ouders van de kinderen die elftal of pupil van de week zijn kunnen die dag gratis naar binnen om te zien hoe hun kinderen genieten van deze dag.

 

Elftal van de week

Het elftal van de week, gekozen uit de O7-O9-O11 afdeling,  loopt met de selectie mee het veld op bij aanvang van de wedstrijd. Daarna krijgen ze in het clubhuis patatjes en drinken en mogen ze in de rust een penalty nemen op de reserve keeper. Is jouw elftal ‘ elftal van de week? Dan meld je je 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd in XerxesDZB tenue bij de Kidsclub. Na de rust ben je weer klaar. (Over het algemeen is dat van 14.30 tot 16.00 uur, maar let op dat de aanvangstijd van de wedstrijd kan wijzigen!)

 

Pupil van de week

De pupil van de week, gekozen uit de O13 afdeling, draait een middag mee met de Zaterdag selectie. Zo zijn ze erbij in de kleedkamer, doen ze mee aan de warming up, lopen ze met de scheidsrechters mee het veld op, mogen ze de aftrap verzorgen en proberen om een doelpunt bij de tegenpartij te scoren. In de dugout kijken ze de wedstrijd samen met de wisselspelers en kiezen ze hun favoriete speler. Van deze favoriete speler krijgen ze in de bestuurskamer na afloop een bal gesigneerd door de hele selectie. Ben jij als pupil van de week gekozen? Dan meld je je 45 minuten voor de wedstrijd en ongeveer 30 minuten na de wedstrijd ben je weer klaar. (Over het algemeen is dat van 14.15 tot 17.30, maar let op dat de aanvangstijd van de wedstrijd kan wijzigen!)

 

Programma