Sponsorloop Jeugdtoernooien

Home|Sponsorloop Jeugdtoernooien
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Dit jaar zijn er weer 4 thuistoernooien bij XerxesDZB. Om hier weer 4 topdagen van te maken is extra geld nodig. Dat extra geld willen we graag bij elkaar verzamelen door een sponsorloop voor onze jeugdleden te organiseren. De organisatie is in handen van de jeugdcoördinatoren samen met de Kidsclub.

 

Wanneer, wat en hoe?

Op dinsdag 21 maart is de sponsorloop voor alle teams die op dinsdagen trainen en op woensdag 22 maart voor alle teams die op woensdagen trainen. Samen met je team loop je de rondes op veld 1, je trainer of trainster houdt bij hoeveel rondes je hebt gelopen. Verzamelen op de club om 17.30, de sponsorloop is van 17.45 tot 18.00 uur.  Daarna wordt er gewoon getraind met je team, alleen iets korter dan normaal.

 

Sponsorformulier

Elk jeugdlid uit de O7, O9, O11 en O13 afdeling ontvangt van zijn trainer ongeveer 2 weken vooraf een sponsorformulier waarmee zij familie, vrienden en bekenden mee kunnen overtuigen om hun sponsorloop te sponsoren. Dat kan voor een vast bedrag voor de loop of voor een bedrag per rondje dat je loopt.

 

Inleveren geld

Na afloop van de sponsorloop ontvang je je sponsorformulier terug met daarop het aantal rondes dat je hebt gelopen. Daarmee kun je langs al je sponsoren om het verdiende geld op te halen. Dat geld lever je in bij je trainer of trainster die het aan 1 van de coördinatoren overhandigd of aan iemand van de Kidsclub.

Jij loopt toch ook mee?