Op zondag 23 april organiseert de Kidsclub XerxesDZB voor het 7e achtereenvolgende jaar weer het welbekende Familietoernooi!

Hoe zou je het vinden om alle papa’s, mama’s, broers, zussen, leiders en trainers op het veld een voetbal lesje te leren? En ouders/verzorgers, broers, zussen, trainers en leiders van onze zebra, O9, O11 en O13 spelers: ook jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd! Want, hoe zouden jullie het vinden om uw geweldige voetbalkunsten op de velden van XerxesDZB te vertonen?

Wij bieden jullie de unieke kans om onze jongens en meiden een voetbal lesje te leren! We spelen 7 tegen 7 wedstrijden op een kwart veld en er kan door gewisseld worden. Wil je graag meedoen, maar heb je twee linkerbenen? Dan kunnen wij jullie vertellen dat het echt om het plezier gaat, dit is een toernooi met een knipoog! Zowel oud als jong moeten een supergezellige familiedag samen hebben.

Dit kan allemaal op zondag 23 april 2017 tussen 9.00 en 12.30 uur!

Om mee te kunnen doen aan het Kidsclub Familietoernooi moet je jezelf of je team aanmelden. Het inschrijfformulier is te vinden in de kantine, heeft je trainer in zijn of haar postvakje, of mail de kidsclub op kidsclub@xerxesdzb.nl, dan sturen we je er 1 toe.

Let op dat het tijdstip is aangepast, het tijdstip op het inschrijfformulier is niet correct.

We starten vroeger en eindigen ook vroeger (9.00 – 12.30 ipv op het inschrijfformulier 10.30 – 13.30), want als Rotterdamse club wil de Kidsclub iedereen de gelegenheid geven ruim op tijd klaar te zijn om de wedstrijd Vitesse – Feyenoord om 14.30 te bekijken! Deze wedstrijd kun je natuurlijk ook gezellig met je hele gezin in het clubhuis bekijken.

Na afloop van het toernooi staat naast Frites ook een lekkere pannenkoek op de menukaart bij XerxesDZB. Je kunt een familiemenu of losse pannenkoeken bestellen en daarna natuurlijk lekker van de pannenkoeken smullen.

Het idee is dat er teams worden gemaakt van jeugdleden en teams die bestaan uit gezinsleden, trainers en leiders. Dus aub geen gemengde teams van volwassenen en kinderen inschrijven. Alleen gezinsleden kunnen inschrijven. Opa, oma, oom, nicht of tante zijn van harte welkom om aan te moedigen, maar niet om mee te spelen.

Dus schrijf je zo snel mogelijk in, maar uiterlijk zaterdag 16 april,

Tot zondag 23 april!

Gr. van de Kidsclub

Roy Winkelman, Daphne van Aart, Corina Pauptit en Karin Verbeek