Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond zijn de Jeugdvrijwilliger en Vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Met deze symbolische benoeming wil het bestuur alle vrijwilligers bedanken voor de geweldige inzet voor onze vereniging.

Bryan Troost, Trainer E2, werd benoemd als Jeugdvrijwilliger van het jaar en mocht als eerste het overhemd met de opgerolde mouw aantrekken. Bryan, zelf spelend in JO17-1, is al een aantal seizoenen jeugdtrainer. Daarnaast is hij o.a. als spook te vinden tijdens Halloween en als vrijwilliger bij activiteiten tijdens het Jeugdkamp van de Kidsclub. Bryan doet dit alles met veel plezier en bevlogenheid. Wij hopen dat andere jeugdspelers zijn voorbeeld zullen volgen.

XerxesDZB is trots op haar sociaal maatschappelijk beleid. Diverse vrijwilligers zetten zich ieder seizoen in voor een Veilig Sportklimaat op onze vereniging. Hiervoor werken we samen met diverse partners zoals Buurtwerk Rotterdam en Rotterdam Sportsupport. Eén van de belangrijke functies in dit beleid is de Sociaal Coördinator. Mede door dit trotse gevoel, tezamen met haar jarenlange inzet als jeugdtrainer, sociaal coördinator, mede-organisator van de LadiesNight en de Kidsclub maken dat Karin Verbeek als vrijwilliger van het jaar het 2e overhemd van de avond mocht aantrekken.