Een actieve sponsorclub die voetbalvereniging XerxesDZB een warm hart toedraagt. De businessclub ‘Meer dan voetbal alleen’ wil zich onderscheiden van andere businessclubs door het accent te leggen op het begrip ‘business-to-business’. U betekent iets voor XerxesDZB, wij betekenen iets voor u. Naast de betrokkenheid komt driekwart van het sponsorbedrag ten goede aan XerxesDZB en één kwart voor u zelf. Het sociale aspect en plezier staan ook hoog in het vaandel. Dit past uitstekend bij het slogan van de vereniging:

‘PASSIE VOOR PASSIE’

Wij willen met elkaar ondernemend bezig zijn, met de nadruk op business. Wij bieden lokale en regionale bedrijven een platform waarop zij zich kunnen profileren en zo hun naamsbekendheid kunnen vergroten. Wij scheppen de juiste sfeer en connecties om informatie met elkaar te delen en te netwerken. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, waarin specifieke onderwerpen worden besproken. Zo delen wij kennis en helpen elkaar verder. Geen woorden, maar daden en dat hoort bij het karakter van Rotterdam en XerxesDZB.

Bij een lidmaatschap van de businessclub wordt u automatisch sponsor voor een bijdrage van € 1.000,– per seizoen. Neem contact op met de sponsorcommissie.

Businessclub leden

AA Drink All Equipment Axidus Barzilay Rotterdam BB International
AZET trading Coenen Coldenhof Automatisering Cubord Elmar Kraamzorg
FCL MarineAgencies De Haij en vd Wende Advocaten HB&F Rental Services Heineken M.Visser Elektrotechniek
Hoogstad Olie Ka-Zet Gifts en Gadgets Kidsproof MIKO Coffee Nobel Glazenwassers
Nooteboom Tours Pitlo Vastgoedbeheer Porsche centrum Rotterdam Rabobank Rotterdam RCH Accountants
RCS BV Riegman en Klaverdijk Rijbewijs Rotjeknor Rotterdam Steelworks Schmitt Ankers en Kettingen
Selectum Signcraft SK Cleaning Products TECA Logistics Triple F
VHC Kreko Wooning