XerxesDZB verbind mensen: sportief, sociaal maar ook zakelijk!

Met een brede jeugdopleiding en een actief ledenbestand van ruim 1100 leden brengen wij onze vereniging samen met onze sponsoren breed onder de aandacht, zowel lokaal, regionaal en zelfs landelijk. Sponsoring is mogelijk op vele vlakken. Van afgewogen sponsorpakketten tot maatwerk. Samen met u bekijken we welk pakket het beste bij u past en daarom zijn de meeste sponsorpakketten op maat gemaakt. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de commissieleden (zie Sponsorcommissie)* of stuur een mail naar sponsoring@xerxesdzb.nl

*

Om u inzicht te geven in de mogelijkheden vind u hier een greep uit de uitingen

– Advertentie (programmaboekje, presentatiegids, toernooiboekje)

– Businessclub

– Kledingsponsor

– Narrowcasting (advertentie of promotiefilm)

– Reclameborden

– Reclamedoeken

– Veldsponsor

– Website banner, link of advertentie

– Wedstrijdsponsor

Kleding

XerxesDZB heeft gekozen voor Klupp als nieuwe kledingleverancier met ingang van het seizoen 2016-2017. Met deze overstap spelen wij in het nieuwe thuis- en uittenue en is er tevens een nieuwe kledinglijn voor presentatiepakken, trainingspakken, trainingssets, jassen etc., waarmee de zo gewenste uniformiteit in wedstrijdtenue is gerealiseerd.

Teamkleding

Sponsoring van tassen, jassen, trainingspakken e.d. gebeurt in overleg met de sponsorcommissie. Ook voor teamkleding zonder bedrukking kunt u terecht bij de sponsorcommissie. U ontvangt hierbij een aantrekkelijke korting op de aan te schaffen teamkleding. Sponsoring van de kleding en/of het bedrukken van het logo op kleding mag UITSLUITEND op de artikelen die zijn opgenomen in onze kledinglijn. Voor aanvragen aangaande sponsoring van kleding (met en zonder bedrijfsnaam op de kleding) kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via teamkleding@xerxesdzb.nl

De volgende richtlijnen zijn van toepassing: 

1. Alle sponsoruitingen moeten passen binnen de XerxesDZB en KNVB richtlijnen en worden beoordeeld door de sponsorcommissie. 

2. Voor sponsoruitingen op wedstrijdtenues zijn vaste afspraken gemaakt voor een periode van 2 jaar, ingaande het seizoen 2016-2017.

3. Sponsoring is mogelijk onder bepaalde voorwaarden:

– Een kledingsponsor dient een bepaalde vorm van sponsoring te voldoen aan de vereniging voor de uitingen op de kleding, tassen, etc. die dienen ter promotie van het bedrijf. De sponsorcommissie zal u een passend voorstel doen; 

– Shirtsponsoring en overige gesponsorde kleding en voetbaltassen zijn in principe gerelateerd aan het team wat gesponsord wordt; 

– Alle gesponsorde kleding/voetbaltassen/attributen worden aangeschaft door de sponsorcommissie; 

– De bestellingen van voetbalkleding- en/of materialen wordt uitgevoerd door de sponsorcommissie; 

– De leverancier Klupp is verantwoordelijk voor het vervaardigen, produceren en leveren van de kleding. 

4. Gesponsorde wedstrijdshirts met reclame-uitingen zijn gedurende de contractperiode eigendom van het XerxesDZB lid. Overige gesponsorde kleding en voetbaltassen blijven eigendom van de vereniging.

5. Het is niet toegestaan de kleding zonder goedkeuring van de sponsorcommissie te voorzien van andere commerciële uitingen, logo’s, etc.

6. Het XerxesDZB-logo is uitdrukkelijk voorbehouden aan de sponsorcommissie c.q. rechthebbende. Zonder toestemming van de sponsorcommissie is gebruik van het logo niet mogelijk. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) van het XerxesDZB-logo en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf toestemming te hebben verkregen van de sponsorcommissie. 

7. De leverancier is verantwoordelijk voor het vervaardigen, produceren en leveren van kleding. Daarnaast zorgt de leverancier voor een juiste financiële afwikkeling naar de penningmeester van de sponsorcommissie. De richtlijnen ten aanzien van de leverancier zijn vastgelegd in een getekende overeenkomst.

Webshop

Alle leden kunnen via de webshop losse tenues en kleding aan schaffen. Zowel het wedstrijdtenue als de overige artikelen uit de XerxesDZB kledinglijn zijn hier verkrijgbaar. Via onze partner Ophof Sport in winkelcentrum Binnenhof kunt u de kledinglijn bekijken en passen.