Dit seizoen worden er weer 4 thuistoernooien voor de jeugd georganiseerd. Tijdens de toernooidagen zullen ruim 190 jeugdteams met in totaal ruim 2000 jeugdspelers de sportieve strijd met elkaar aan gaan.

Toernooi data

20 mei: Michiel Kramer JO11-toernooi
25 mei: ZZF Ladies Tournament
27 mei: Hans van der Werf JO13-toernooi
3 juni: Michiel Kramer JO9-toernooi

We hopen dat deze toernooidagen net zo succesvol zullen zijn als de vorige edities! Om hier wederom 4 fantastische dagen voor de jongens en meisjes van te maken organiseren we een sponsorloop op dinsdag 21 maart en woensdag 22 maart.

Onze jeugdleden van O7/O9/O11/O13 gaan hardlopen om geld bij elkaar te halen voor komende toernooidagen. Vorig seizoen was de sponsorloop een groot succes en is er veel geld opgehaald om de toernooidagen goed in te richten.

Meer details

 • Vanaf zaterdag 11 maart liggen de sponsorloopformulieren in de postvakjes van de trainers. Heb je je formulier niet ontvangen, vraag er dan om bij je trainer!
 • Tussen zaterdag 11 maart en 21 maart probeer je zoveel mogelijk sponsoren te vinden die je voor een vast bedrag willen sponsoren of een variabel bedrag willen sponsoren per ronde
 • Het ingevulde sponsorformulier neem je mee op 21 maart of op 22 maart als je de sponsorloop met je team gaat lopen
 • Heb je helaas, ondanks al je inzet, geen sponsoren kunnen vinden, dan loop je toch gewoon mee met je team en zijn jullie gezamenlijk toch lekker sportief bezig 🙂
 • De sponsorloop vindt plaats op 21 maart (voor alle teams die op dinsdag tussen 17.30 en 19 uur  trainen) en 22 maart (voor alle teams die op  woensdag tussen 17.30 en 19 uur trainen).
 • Verzamelen om 17.30 op de club. Sponsorloop van 17.45 – 18.00 uur. Daarna kan er gewoon getraind worden.
 • De rondes worden gelopen op veld 1 en zijn ongeveer 200 meter lang.
 • Direct na afloop van de sponsorloop ontvang je van je trainer een briefje met daarop het aantal gelopen rondes
 • Het opgehaalde geld kan in een envelop met je naam en team worden ingeleverd bij je trainer, de bar van XerxesDZB, 1 van de jeugdcoördinatoren (Hanan Cherif, Marcel van Staaijeren, Karin Verbeek) of bij 1 van de kidsclubleden (Roy Winkelman, Daphne van Aart of Corina Pauptit)
 • Lever het sponsorloop geld aub zo snel mogelijk in, maar in ieder geval uiterlijk zaterdag 8 april
 • Tip 1: Indien men voor een vast sponsorbedrag kiest, kun je ook al direct het geld vragen en meenemen! Dan hoef je achteraf niet nogmaals langs om het sponsorgeld bij de sponsor op te halen.
 • Tip 2: Zorg ervoor dat een volwassene met je mee gaat als je het geld gaat ophalen.

Klik hier voor het sponsorformulier

Organisatie

De sponsorloop wordt georganiseerd door de O7/O9/O11 jeugdcoördinatoren Marcel van Staaijeren, Hanan Cherif en Karin Verbeek in samenwerking met de Kidsclub XerxesDZB. Voor vragen kun je dan ook terecht bij hen (kidsclub@xerxesdzb.nl, F-afdeling@xerxesdzb.nl, E-afdeling@xerxesdzb.nl).

We hopen dat alle jeugdleden van de O7 tot en met de O13 afdeling, die trainen op dinsdagen en woensdagen van 17.30 tot 19.00 uur, mee zullen doen en ervoor zorgen dat er veel geld wordt binnengehaald.

Alvast bedankt voor jullie inzet!!