Langs de velden, in het Clubhuis en in de kleedkamers is het jaarlijkse geroezemoes al hoorbaar. In welk team kom ik volgend jaar? Wie wordt de trainer van JO15-1 en van JO12-5 ? Blijf ik volgend seizoen bij dezelfde teamgenoten of kom ik in een ander team? Logische voetbalvragen in deze tijd van het seizoen.

De jeugdafdeling van XerxesDZB is momenteel achter de schermen druk bezig met het indelen van de teams voor het nieuwe seizoen. Hierbij wordt gekeken naar zowel welke trainer bij welk team als naar welke speler in welk team.

Met meer dan 50 teams dit seizoen, de uitbreiding van de leeftijdsgroepen en de nieuwe pupillenindeling voor in het nieuwe seizoen is dit een behoorlijke klus waarbij zorgvuldig en volgens ons jeugdbeleid wordt gekeken wie waar het beste past. De komende periode zullen er binnen de jeugdafdeling dan ook diverse overleggen en gesprekken plaatsvinden.

Het streven is om half mei alle voorlopige indelingen te hebben gemaakt. Na 15 juni dan zullen de definitieve indelingen bekend worden. Waarom pas na 15 juni definitief? Tot 15 juni 23.59 uur hebben leden van de KNVB en dus de leden van XerxesDZB de gelegenheid zich te laten overschrijven naar andere verenigingen.

De komende perioden zullen jullie via de website op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voor nu vragen wij van jullie nog even geduld.