Afgelopen zaterdag 8 april stond de vrijwilligersavond op het programma van XerxesDZB. Een feestavond georganiseerd door het bestuur om dankjewel te zeggen tegen de vrijwillige inzet van vele vrijwilligers gedurende dit seizoen.

Met de inzet van vele vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief in het onderhoud van ons Sportpark, de schoonmaak van de kleedkamers en het Clubhuis, trainen we iedere avond onze jeugd en senioren, organiseren we mooie evenementen, spelen we vele sportieve wedstrijden, gedragen wij tijdens wedstrijddagen ons als goed gastheer, pakken we ieder weekend winst- en verliespunten, hebben we voetbalplezier, betekenen we wat voor elkaar en onze omgeving, creëren we een veilig sportklimaat en zoveel meer. Kortom met deze inzet zijn we de mooie vereniging die we zijn.

Zoals Ineke Kalkman van Rotterdam Sportsupport het op één van de filmpjes deze avond zei: “Er kan altijd wel iets beter en als je iedere week actief bent dan zie je niet altijd wat je met jouw inzet bijdraagt aan de vereniging. Maar wat alle vrijwilligers met elkaar doen is top en een voorbeeld voor andere.”

Het was daarom tijd voor een gezellig feestje. Met de muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, lekkere hapjes en drankjes gingen vele voetjes van de vloer, werd er gezellig gekletst en vooral ook veel gelachen. Volgend seizoen hopen wij nog meer vrijwilligers op de vrijwilligersavond persoonlijk te bedanken met een feestje.