• Afgelopen donderdag en zaterdag was XerxesDZB gastheer van de eerste editie van de K!DS Unlimited Cup, met de deelnemende ploegen, Olympia Gouda, Sparta AV, TOGB en XerxesDZB. Een sterk deelnemersveld waar Sparta AV boven aan staat in de 2e klasse en TOGB de lijstaanvoerder in de zondag 1e klasse.
   
  Donderdag 16 januari:
  Sparta AV - TOBG 1-3
  XerxesDZB - Olympia Gouda 1-3
   
  Met de uitslagen van de donderdag in het achterhoofd dacht een ieder aan een toernooiwinst van de zondag verenigingen Olympia Gouda of TOGB, daar zij beide 3 punten hadden en een doelsaldo van +2.
  Maar zoals het altijd klinkt in de voetballerij is de bal rond....
   
  De uitslagen van zaterdag 18 januari:
  Sparta AV - Olympia Gouda 5-2
  XerxesDZB - TOGB 2-0
   
  Met deze uitslagen ging de stand op de ranglijst geheel op zijn kop!
  Alle 4 de ploegen met 3 punten, geeft doelsaldo en onderling resultaat een andere eind uitslag met wat een ieder dacht afgelopen donderdag.
   
  1. Sparta AV    3 punten / doelsaldo +1
  2. XerxesDZB  3 punten / doelsaldo 0
  3. TOGB          3 punten / doelsaldo 0
  4. Olympia G   3 punten / doelsaldo -1
  Maar dat was het sportieve gedeelte van dit toernooi, want het heet niet voor niets KIDS Unlimited Cup. Wij hebben er speciaal voor gekozen om ons toernooi te verbinden aan het goede doel; K!ds Unlimited, om deze stichting extra aandacht te geven en hebben we zelfs via Boy Stoops, speler van zaterdag 1, een sponsor gevonden die ook  het goede doel financieel wil ondersteunen.
  Onze dank gaat dan ook uit naar Koninklijke Otolift Trapliften voor hun geste aan K!ds Unlimited.
  De cheque werd door K!ds Unlimited ontvangen in persoon van Karin Pitlo en willen Karin danken voor haar komst afgelopen zaterdag.
   
  Tevens hebben wij, XerxesDZB, direct besloten om tijdens de voorbereiding op het seizoen 2020/21 een 2e editie van de K!DS Unlimited Cup te houden op Sportpark Faas Willkes.