• Dit jaar start de Grote Clubactie op zaterdag 25 september, dus a.s. zaterdag al! De actie loopt tm 21 november en de trekking is op 6 december 2022.

  De Grote Clubactie is een jaarlijkse loterij waarbij jeugdleden loten verkopen van €3,-, waarvan € 2,40 naar onze clubkas gaat. Voor de kopers van de loten zijn mooie prijzen te winnen, zoals €100.000,-, een auto of een keukencheque van €10.000,-. Koop een lot en steun hiermee de club! Klik hier om een lot te kopen: Steun XerxesDZB - Grote Clubactie 

  De opbrengst van dit jaar willen we gebruiken om het budget te verhogen voor het opknappen van de speeltuin op ons terrein.

  Loten verkopen

  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Elke jeugdspeler tot en met O13 ontvangt een lotenboekje van de trainer. In de begeleidende brief staat alles uitgelegd. Klik hier voor de brief!

  Via de (persoonlijke) QR-code op je verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een eenmalige machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft.

  Contant betalen voor loten is helaas niet mogelijk. De lotnummers staan op het afschrift van de koper vermeldt nadat het bedrag is afgeschreven.

  Wat kunnen de jeugdleden winnen?

  De 3 beste verkopers, degenen die de meeste loten hebben verkocht, winnen een XerxesDZB Klupp rugtas twv €33,50.

  Welke spelers in de prijzen zijn gevallen maken we bekend in de laatste week van november, net na de uiterste inleverdatum van de lotenboekjes.

  Opbrengst Grote Clubactie

  Elk jaar zorgt de Grote Clubactie voor een goede aanvulling van de clubkas, die dan gebruikt kan worden voor een mooi doel tbv de jeugd.

  De opbrengst stijgt elk jaar, van 1400 euro in 2014 tot 4400 euro in 2021. Hopelijk wordt de opbrengst van dit jaar nog hoger. Helpen jullie allemaal mee?

  Superloten

  Naast de verkoop van aparte loten van 3,- Euro, zijn er ook superloten te koop á €150,- per stuk. De koper ontvangt dan 50 Grote Clubactie loten en de club ontvangt dan €120,- hiervan!

  Wil je als bedrijf of persoon ook een superlot kopen, klik dan hier: Steun XerxesDZB met een Superlot – Grote Clubactie!

  Vragen?

  Stel ze aan je afdelingscoördinator of via kidsclub@xerxesdzb.nl. Succes met de verkoop!!