• Het bestuur en de jeugd co√∂rdinatoren hebben met elkaar overlegd over het weer opstarten van de trainingen. Er is besloten om de trainingen weer te hervatten, maar wel met een aantal extra aanpassingen. Alle teams, behalve de bovenbouw prestatie teams (2x per week), trainen 1x doordeweeks. We starten voorlopig nog niet met onderlinge wedstrijden op zaterdag, maar geven wel de mogelijkheid om op zaterdag te trainen.

  Uitgangspunten bij dit trainingsschema waren minder teams op 1 veld en minder teams tegelijkertijd verzamelen.  Vooralsnog wordt het dus trainen op zaterdagen ipv onderlinge wedstrijden. Hier starten we nu even mee op. Extra maatregel is dat er maximaal 3 volwassenen bij een team aanwezig mogen zijn. Zijn er bijv 3 trainers aanwezig, dan is een extra hulpouder niet toegestaan.

  Onze trainers en begeleiders hebben we aangegeven dat iedereen zelf zijn eigen keus mag maken of de trainingen worden opgestart of (nog) niet. Dit is geheel vrijwillig en we respecteren ieders keuze.

  Indien een trainer aangeeft nog niet te willen trainen, dan kan een ouder de training mogelijk overnemen. Kan niemand de training overnemen, dan kan het team helaas nog niet starten met trainingen.

  Samenvoegen van teams of meetrainen met een ander team is vooralsnog niet mogelijk, voor teams die altijd al samen trainden geldt dit niet.

  Alle eerder gestelde corona maatregelen blijven van kracht (bij klachten blijf thuis, geen toeschouwers op het terrein, kantine dicht etc)

  Indien het kabinet besluit om een avondklok in te voeren, zal het trainingsschema worden aangepast, zodat we aan de tijden van de avondklok voldoen.

  Bekijk hier het trainingschema!

  Gr Bestuur en coordinatoren.