• Allure nieuwe Hoofdsponsor XerxesDZB!

 • Achter de schermen is er al enige tijd aan gewerkt en eindelijk kunnen wij met trots het Allure® Concern als hoofdsponsor presenteren voor het seizoen 2019-2020.

  Komende zaterdag zal ons vlaggeschip Zaterdag 1 in het nieuwe wedstrijdtenue spelen en de naam uitdragen van Allure® op de borst en een tweede merknaam Elite op de rug.

  Ook de al aanwezige uitstraling op ons complex in de vorm van borden en vlaggen zal aan het vernieuwde logo van Allure® worden aangepast.

  Daarnaast heeft Allure® ook het jeugdteam JO16-1 geadopteerd en zal ook dat team binnenkort in het nieuwe Allure® tenue aantreden

  Allure® is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van exclusieve auto's-verhuur in Nederland. Met een uitgebreide vloot luxe auto's, van de nieuwste exotische modellen tot de meest populaire merken, heeft Allure® een exclusieve auto voor elke ervaring. Het doel is om de ultieme rijervaring aan klanten te bieden wanneer zij een exclusieve auto huren. Allure® wil ervoor zorgen dat deze exclusieve merken en modellen gemakkelijk toegankelijk zijn zodat klanten kunnen ervaren dat het huren van luxe auto’s bij Allure® het allerbeste is.

  Allure® bezit en beheert een groot aantal exclusieve auto's, van klassiek tot de nieuwste modellen. Deze exclusieve auto's kunnen worden gebruikt voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en jubilea.

  De introductie van Allure® zal zaterdag luister worden bijgezet door de aanwezigheid van enkele van de exclusieve auto’s van Allure® op ons complex en natuurlijk zal het glas worden geheven op deze samenwerking waarmee XerxesDZB natuurlijk bijzonder verheugd is.

  Allure® en XerxesDZB hebben elkaar kunnen vinden door de maatschappelijke betrokkenheid van XerxesDZB als Sport+ vereniging en XerxesDZB zich ook profileert als een vereniging waarbij breedtesport en een goede jeugdopleiding belangrijke ambities zijn.

  Voorlopig is de samenwerking voor 1 seizoen aangegaan maar van beide kanten is de wens uitgesproken dat dit daarna nog een vervolg mag krijgen.

  Bestuur XerxesDZB