• Afgelopen dinsdag, 4 oktober, hebben wij het besluit moeten nemen om op deze trainingsavond de kantine te sluiten. Reden hiervoor is dat wij onvoldoende barvrijwilligers hebben om alle diensten in te vullen.

   

  Een besluit welke we niet met plezier hebben genomen. Wij willen namelijk tijdens alle verenigingsmomenten de kantine bemand hebben met één of meerdere barvrijwilligers. Onze eigen huiskantine past bij wie we zijn, draagt bij aan gezelligheid, binding en sociale controle voor iedereen die ons park bezoekt.

   

  Om in de (nabije) toekomst ervoor te zorgen dat de kantine altijd open is, hebben we de hulp van jullie als leden echt hard nodig. We zoeken vrijwilligers, jullie, voor doordeweekse avonden en voor de weekenddagen. Dat kan wekelijks, maar ook bijvoorbeeld om de week. Het is maatwerk die we samen vormgeven. Ervaring is zeker geen must, wij leren je alles wat je moet weten.

   

  Ons gezellige horecateam kijkt ernaar uit jullie te verwelkomen en voor de uurtjes die je meedraait geven wij een vrijwilligersvergoeding.

   

  Graag zien we jullie aanmeldingen tegemoet. Aanmelden kan rechtstreeks bij Nancy, Kees of Miranda of door een mail te sturen naar vrijwilligers@xerxesdzb.nl.