• Op 11 mei is Cornelis Johannes, Cor, van Vliet overleden op 80-jarige leeftijd. Cor is lang lid geweest van DZB en DZB Zevenkamp en voetbalde met zijn twee broers vele jaren in het eerste elftal van DZB.
   
  Eén van beide broers Jacques, Sjaak, 5 jaar jonger, is nog steeds actief bij XerxesDZB, bij zondag 2. Cor had naast voetbalbenen ook twee rechterhanden en wat begon met het in elkaar timmeren van een prijzenkast op de Gordelweg eindigde met de afbouw van het nieuwe complex aan de Igor Stravinskysingel. Met de maten George Busman, diezelfde Sjaak en Willem de Boer werd dag en (soms) nacht, doorgebouwd aan de kantine. Rond etenstijd bracht tante Sjaan de Roode een paar broden, beleg en als ze het "verdienden" een biertje. Goed om ons te realiseren dat als we nu in 2021 in het kleedkamergebouw rondlopen, de  de vroegere kantine, dit gebouwd is door de inzet van bovengenoemde mensen. Cor eindigde zijn voetbalcarrière in zondag 7, de veteranen, met de derde helft aan hun eigen tafel in de eigen kantine. In de jaren daarna kwam hij nog vaak een wedstrijdje kijken op ons complex met een biertje en een brede glimlach na afloop.
   
  Op 22 mei hebben we afscheid genomen van Cor van Vliet. Wij wensen broer Sjaak, zijn echtgenote, dochters en verdere familie, veel sterkte met het dragen van dit verlies.
   
  Ronald Broeders
  Voorzitter XerxesDZB