• Corona: Reminder afspraken trainingen en interne wedstrijden zaterdag

 • Nu de jeugd tot 18 jaar doordeweeks kan trainen en op zaterdag interne wedstrijden kunnen spelen mogen we daar best gelukkig om zijn.

  We ervaren, dat de laatste weken de opgestelde regels steeds een stukje verder worden verlegd. Even iets langer trainen waardoor het team later dan de aangegeven tijd vertrekt, te vroeg verzamelen waardoor er veel spelers/ouders voor de poort staan, ouders die blijven hangen rond het complex en de parkeerplaats. Dit zorgt voor onveilige situaties binnen het complex, maar ook buiten het complex. We kunnen op deze manier de veiligheid niet meer garanderen voor onze vrijwilligers en spelers.

  Om ervoor te zorgen dat het trainen en de interne wedstrijdjes mogelijk blijven moeten de gestelde regels gevolgd worden. Indien dat niet lukt moeten we als club maatregelen treffen, waarbij bijvoorbeeld 1 van de maatregelen zou kunnen zijn om terug te gaan naar 1 keer per week trainen voor de teams. Dat willen we voorkomen, maar daarbij hebben we de inzet nodig van alle trainers, hulpouders, ouders en spelers!

  Vanaf vrijdag 20 november stoppen we in ieder geval met de trainingen op vrijdagavond. Het lukt ons niet om hier bezetting voor te vinden. De teams die normaal op vrijdagavond trainen krijgen de mogelijkheid om op een andere doordeweekse avond te trainen.

  Deze week (9 tm 14 nov) gebruiken we om te bepalen of de huidige maatregelen voldoende zijn. Indien uit onze evaluatie blijkt dat de situatie onveilig blijft, dan kan na intern overleg besloten worden dat er extra maatregelen noodzakelijk zijn.

  Even een opfrisser wat we met elkaar hebben afgesproken:

  Trainers

  ·       De trainingstijden staan vast, dat betekent je komt niet eerder en je gaat weg wanneer je tijd voorbij is. Simpel je bent geen minuut eerder en je blijft geen minuut langer met je team op het veld.

  ·       Je ruimt al je materiaal op doeltjes, pionnen, hesjes en de ballen voor de eindtijd op.

  Tijdsblok 17:30 tot 19:00

  • Naast de trainersstaf mag er max 1 hulpouder aanwezig zijn.

  ·       Kinderen kunnen bij de poort worden gebracht en opgehaald worden op de aangegeven tijden. De hulpouder van het team verzamelt alle kinderen op de parkeerplaats binnen het complex. Brengt de kinderen als groep naar het veld en zorgt ervoor dat de kinderen op de afgesproken tijd weer bij de poort kunnen worden opgehaald.

  Tijdsblok 19:15 tot 20:30 uur

  ·       Teams verzamelen vanaf 19:00 uur op de parkeerplaats (binnen het hek) en een trainer van het betreffende team blijft bij de groep.

  ·       Om 19:12 uur gaat deze met de groep  naar het veld. De andere trainer kan vanaf 19:00 het veld alvast uitzetten, zodat men gelijk kan beginnen met de training.

   

  Algemene afspraken

  • Breng je kind zoveel mogelijk lopend of op de fiets.
  • Fietsen parkeren aan de rechterkant van het parkeerterrein binnen het complex.

  ·       Wanneer je wacht bij de poort kom dan zo laat mogelijk. We willen zo min mogelijk mensen bij de ingang van het complex.

  ·       De kantine en kleedkamers zijn gesloten.

  ·       Toilet is toegankelijk in het kleedkamer gebouw. 

  ·       Ouders/begeleiders en supporters zijn niet welkom om de trainingen te bekijken.

  Namens de Jeugdcoördinatoren

  Wim Ravenhorst