• De kantine een aantal avonden dicht: Barvrijwilligers gezocht

 • Met dit bericht informeren wij jullie dat deze week de kantine op meerdere momenten gesloten zal zijn. We hebben nog altijd onvoldoende barvrijwilligers om jullie dagelijks met een vriendelijke glimlach in ons Clubhuis te verwelkomen.

  Wij vinden dit zeer spijtig en tegelijkertijd kunnen we momenteel niet anders. Onze eerdere oproep heeft een aantal moeders met een glimlach opgeleverd. Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Echter is hier de volledige uitdaging van de bezetting nog niet mee opgelost. Nogmaals doen we daarom een oproep aan jullie allen om ons mee te helpen bij de bardiensten.

  Wij zoeken zowel op trainingsavonden als in de weekenden barvrijwilligers. Met jouw beschikbaarheid gaan we in onze planning aan de slag. Hoe groter onze poule wordt, hoe flexibeler we de diensten kunnen invullen.

  Om een voorbeeld te geven:

  Kun jij alleen op maandag van 17:00 – 19:30? Dan is er wellicht iemand anders die van 19:30 tot 22:30 kan.

   

  Wie zoeken we?

  Jou met jouw vriendelijke glimlach.

  Voor de trainingsavonden 18+’ers voor achter de bar.

  Voor wedstrijddagen 16+‘ers voor in de keuken en achter de bar.

  Geen ervaring? Wij leren het je graag!

   

  Wat bieden wij?

  Aan de slag binnen een gezellig team en een vrijwilligersvergoeding per uur. 

  Lijkt het jou leuk? Meld je aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar vrijwilligers@xerxesdzb.nl of door Nancy, Miranda of Kees aan te spreken.