• De Rijke en BG Freight Line wedstrijdsponsoren XerxesDZB - SV Heinenoord

  • De wedstrijdsponsors van de wedstrijd aanstaande zaterdag tussen XerxesDZB - SV Heinenoord in de Zaterdag 1e Klasse A zijn De Rijke Accelerating Value en BG Freight line.

    Vanaf dit seizoen zorgen de wedstrijdsponsors voor een muzikale 3e helft in het clubhuis van XerxesDZB. Aanstaande zaterdag treedt zangeres Bertha Verbeek op vanaf 16:30 uur tot 19:30 uur na afloop van het duel XerxesDZB - SV Heinenoord.

    De Rijke Accelerating Value is een logistiek bedrijf dat inmiddels uitgegroeid tot een multinational met meer dan 1300 medewerkers en 26 vestigingen in 7 Europese landen en een joint venture in het Midden-Oosten. De Rijke Group is altijd een zelfstandig familiebedrijf gebleven. Twee generaties van de familie De Rijke zijn op dit moment actief binnen ons bedrijf.

    De Rijke Group biedt de volgende diensten aan:

    BG Freight line is eveneens een logistiek internationaal bedrijf dat een uitgebreid scala biedt aan logistieke diensten van en naar Ierland, het Verenigd Koninkrijk en continentaal Europa. De diensten die BG Freightline biedt zijn deur-tot-deur verzending, feedering en kade-tot-kade verzending voor alle soorten containervracht.