• Djennah (JO13-1) met Nike naar Lieke Martens in Barcelona

  • Djennah speelster van XerxesDZB JO13-1 mocht in Barcelona de halve finale van de Champions League tussen de vrouwen van FC Barcelona en Bayern Muchen via Nike aanwezig zijn bij deze wedstrijd.

    In aanloop naar het EK vrouwen in Nederland, Is Djennah benaderd door Nike voor een fotoproject om meisjes en vrouwenvoetbal in de picture te spelen. Sindsdien is Nike haar blijven volgen. Ook ondersteunde Nike Djennah met haar voetbalkleding en schoenen.

    Nu met aanloop naar het WK Vrouwen dat vanavond begint in Frankrijk, is zij gevraagd om mee te doen aan een campagne van Nike waarin meisjes met hun idool worden gefilmd. Djennah mocht daarom een weekend naar Barcelona om de halve finale van de Champions League voor vrouwen de wedstrijd FC Barcelona - FC Bayern Munchen bij te wonen en als kerst op de taart kreeg zij een training van Lieke Martens op het sportcomplex van FC Barcelona en heeft ze nog voldoende tijd gehad om met Lieke te praten over het leven als profvoetbalster bij FC Barcelona. 

    Een prachtige ervaring voor Djennah in Barcelona wat ook allemaal is gefilmd door Nike. Nike zal Djennah ook blijven volgen en ondersteunen!