• Een kennismaking met de nieuwe sociaal coördinatoren bij XerxesDZB

 • Aan het begin van het nieuwe seizoen zijn we in de gelukkige omstandigheid dat er bij XerxesDZB een aantal nieuwe sociaal coördinatoren zich hebben aangemeld.

  Op dit moment zijn wij nog op zoek naar coördinatoren voor onder 9, 15 en onder 16.

  Aanmelden kan via  vrijwilligers@xerxesdzb.nl Vermeld hierin uw contactgegevens, verbintenis met de vereniging (bent u ouder/verzorger, speler/speelster, normaal lid of geen lid) en de vacature waarin u geïnteresseerd bent. 

  Hieronder stellen we de nieuwe coördinatoren voor!

  Merchy de Graaf

   

  Merchy de Graaf, 41 jaar en mama van 3 zoons. Ik werk 32 uur per week, ben teammanager van twee teams en daarnaast dus ook Sociaal Coördinator bij XerxesDZB. Twee van mijn zoons voetballen bij XerxesDZB, de jongste staat op de wachtlijst bij de Zebra’s. Mijn man Juan is trainer van twee teams.

  Van welke lichting ben je sociaal coördinator en wat is je rol (hoe vul je de rol in). Wat vind je bijvoorbeeld belangrijk aan je rol als sociaal coördinator.

  Ik ben Sociaal Coördinator van de Zebra’s (JO5/JO6), van JO7 en van JO10.  Daarnaast ben ik ook als SC aangesloten bij de Kidsclub.

  Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen met plezier kunnen voetballen, dat er structuur en rust is in de trainingen, en dat de trainers het naar hun zin hebben. Ook probeer ik regelmatig met de trainers, ouders en kinderen een praatje te maken. Het is belangrijk dat de trainers, ouders en kinderen weten dat ik toegankelijk ben.

  Waarom ben je dit gaan doen?

  Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn en met hun ouders te praten. Mijn eerste taak was om een proeftraining te regelen voor 2 (grotendeels) nieuwe onder 10 teams. De toenmalige coördinator was al gestopt en de tijdelijke vervanger was verhinderd. Ik vond die taak zo leuk dat ik dat vaker wilde doen. Dus toen er gezocht werd naar een Sociaal Coördinator, was dat voor mij een logische stap.

   

  Malaika Mulbah