• Zaterdag 31 oktober zijn we gestart met interne wedstrijden op de club en de 1e wedstrijd van de poule werd gespeeld. We zijn blij dat we de jeugdspelers wedstrijden kunnen laten spelen. Veel kinderen, trainers en ouders lieten blijken dat ze het top vonden dat ze, ondanks alle corona maatregelen, toch konden spelen.

  Hieronder een verslag van een trotse ouder van de JO8-9, die vandaag tegen de JO8-8 speelde. Dit verslag delen we graag!

  Lieve ouders,

  Het is dan wel geen officiƫle wedstrijd, toch even een klein verslag. Dankzij de inzet van XerxesDZB toch de mogelijkheid gekregen om te kunnen blijven voetballen. Dankzij de corona perikelen valt het allemaal niet mee op de club. Hoe tof is het dan dat er toch ook aan de allerkleinste wordt gedacht. Na wat misverstanden en wisseling van teams dan toch ons wedstrijdje gespeeld tegen onder JO8-8. Hoe wij het voor elkaar krijgen weet ik niet precies, maar we worden bijna elke wedstrijd 5 minuten later wakker dan de tegenstander. Ook deze wedstrijd kwamen wij snel achter op 3-0. En weer dachten wij, ojee het zal toch geen afslachting worden. Maar nee hoor, onze jongens doen het gewoon weer. Mouwen omhoog en vol gas aan de arbeid. Onze knokkertjes kwamen gewoon weer terug naar 3-3. Vanaf dat moment ging het spel met golven heen en weer. Ouderwets Engels voetbal.

  Bal naar voren knallen en gaan, en terug en weer naar voren .....Dus mocht u de rest van het weekend geen last meer hebben van de kids kan het kloppen :) Nadat het 4-4 stond en wat wisselingen hadden plaats gevonden, helaas toch de pot verloren. Maar dat mag de pret niet drukken, de jongens mogen trots zijn op de strijd die ze elke weer laten zien. Het allermooiste is, als je deze wedstrijd bekijkt en vergelijkt met de eerste ... wat hebben de jongens al stappen gemaakt. Kleine jongetjes worden groot lieve mensen.

  Hopelijk is iedereen weer op de training aanwezig zodat we verder kunnen sleutelen aan deze geoliede machine.

  Blijf veilig en gezond, XerxesDZB naar voren!

  Volgende week zaterdag mogen de kids weer voor de 2e ronde het veld op.