• Gym & Gin, Newes en AllRound Installations nieuwe Businessclubleden XerxesDZB

 • XerxesDZB kan met trots vertellen dat er 3 nieuwe businessclubleden voorstellen! Gym & Gin, Newes en Allround Installations.

  NEWES onder leiding van Marco van Straaten wil de club extra van dienst zijn om naast Reclamebord sponsor en sponsor binnen de jeugd ook BusinessClub lid te worden. Wij verwelkomen NEWES van harte binnen de BusinessClub van XerxesDZB.

  NEWES jong met rijke historie NEWES is een jong bedrijf met een rijke historie. Het bedrijf is ontstaan uit een samenvoeging van onder meer Stork Energy Services en NEM Schelde Services. De volledige historie aan oorspronkelijke technische specificaties en onderhoudsvoorschriften van stoomketelinstallaties van deze bedrijven, alsook die van Backer en Rueb, zijn opgeslagen in onze database. Wij hebben inzicht in alle voorkomende schademechanismes en actuele modificaties. Belangrijk, want een ketelschade staat zelden op zichzelf. Zo werkt onze expertise direct in uw voordeel.

   

  Allround installations is het bedrijf voor al uw audiovisuele oplossingen.

  Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen, inrichten en aansluiten van uw vergaderruimtes, E-learning door middel van digitale schoolborden, maar ook de in de retail kunnen wij uw winkel voorzien van achtergrondmuziek en Digital Signage.

  Daarnaast geven wij ook ondersteuning in preventief onderhoud en Service voor een aantal grote AV bedrijven in Nederland. Ook voor detachering van AV personeel tijdens drukte, vakanties of langdurige afwezigheid bent u bij ons aan het juiste adres.Tevens zijn we preffered installer van een aantal leveranciers omtrent audiovisuele oplossingen.

  Allround Installations welkom bij XerxesDZB!

   

  Gym & Gin van Kevin Valkhoff is naast (verdienstelijk) speler van zondag 2 nu ook onze laatste aanwinst van de BusinessClub lid.

  Gym & Gin gevestigd aan de Kralingseweg in Rotterdam 224 te Rotterdam.

  Gym & Gin ligt een beetje afgelegen tussen verschillende sportvelden en het Brainpark in Rotterdam-Oost. In de naam schuilt een boodschap. Gym & Gin gaat over BALANCE; evenwicht in verfijnd eten, evenwicht in een gezonde lifestyle zonder het genieten te vergeten. Een plek waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren.. Wat er ook uit de keuken komt; alles draait om kwaliteit en eerlijke producten.

  We zijn dan ook heel trots op de de bekroning van Michelin met een Bib Gourmand; deze bekroning wordt toegekend aan restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en kwaliteitskeuken!