• Glazenwassers- & Servicebedrijf Nobel

 • Partner van de week is deze week het glazenwassers- en servicebedrijf van Ed Nobel en zijn vrouw Dionne. Onze Partnerreporter ging eerder deze week in gesprek met Ed.

  Glazenwassers- & Servicebedrijf Nobel

   

  Cornusbaan 63, 2908 KB Capelle a/d IJssel

  http://www.nobelglazenwassers.nl

   

  Wat is jouw functie binnen het bedrijf?

  Samen met mijn vrouw Dionne run ik het bedrijf. Dionne doet de administratie en zelf doe ik de planning en ben ik veel op de werkvloer te vinden. Naast het traditionele glazenwassen doe ik veel acquisitie, neem ik het werk op en evalueer ik samen met onze klanten het geleverde werk. Inmiddels hebben wij 10 mensen ft in dienst waarvan 9 glazenwassers en 1 dame in de schoonmaak bij o.a. bedrijven, VVE’s en keukenwinkels.

   

  Waar we je kunnen vinden?

  Momenteel niet met onze website op het internet want deze is onderhoud. Maar gelukkig zijn we binnenkort weer in de lucht en kan iedereen zien wat voor mooi werk wij doen. Wel ben ik natuurlijk op het werk te vinden in de omgeving Rotterdam met reclame op mijn nieuwe hoogwerker.

  Wat is naast partner zijn jouw relatie met XerxesDZB? 

  Mijn jongens zijn jaren geleden met voetballen begonnen in de E en C bij XerxesDZB. Sindsdien heb ik relaties opgebouwd met diverse mensen, bestuursleden en ouders waar wij mee bevriend zijn geraakt.

   

  Daarnaast ben ik zelf ook vrijwillig actief geweest. Zo heb ik 2 jaar één van de teams van mijn zoons getraind, heb ik regelmatig wedstrijden gefloten, stond ik als grensrechter langs de lijn en hielp ik bij clubactiviteiten.

  Dionne was en is nu soms nog steeds actief achter de bar. Helaas ben ik er zelf momenteel niet veel doordat mijn zoon ergens anders is gaan voetballen.

   

  Sinds wanneer ben je partner van XerxesDZB?

  Komend seizoen is het 4e seizoen dat ik de club sponsor met een bord. Daarvoor ben ik eigenlijk al begonnen door een team van een bekende van ons met kleding te sponsoren. Dit was nog voordat onze jongens kwamen voetballen.

   

  Waarom je destijds partner bent geworden?

  Ik voel mij betrokken bij de club. Samen met Dionne heb ik het altijd naar mijn zin gehad op de club. En nog steeds. Het is prettig om er te zijn. Zaterdag een week terug was ik er weer even en dan is het leuk iedereen weer te zien en te spreken.

   

  Wat maakt dat je trouw partner bent en blijft?

  Nu mijn zoons niet meer spelen bij de club wilde ik eigenlijk wilde ik stoppen met sponsoring, maar het loopje naar de club is en blijft fijn. Een drankje doen en weer de leuke mensen van de club ontmoeten daar geniet ik van. Je hebt ergens een klik of niet en tussen XerxesDZB is een chemie en dus die klik. Daarbij is het fijn als iemand mee denkt met het bedrijf. Emile die ook zitting heeft in de sponsorcommissie heeft ons geholpen met een vraagstuk. En dus hebben wij alles bij elkaar besloten de komende jaren ook weer trouw partner te blijven van de club.

   

  Wat vind jij als partner mooi aan onze vereniging?

  Dat is toch wel de identiteit van de mensen die er werken. Het is fijn altijd dezelfde gezichten te zien. Er is gelukkig weinig verloop in het vrijwilligerskader van de club. ‘Ik waardeer het dat mensen net als jij je ziel en zaligheid leggen in de club. Zal elders vast ook wel zijn, maar juist bij XerxesDZB voelt dat goed.’ Het is een gewoon warme club.

   

  Heb jij nog een mooie verenigingsdroom/wens die je graag met ons zou willen delen?

  Een voetbaldroom voor mijzelf is toch wel dat ik zelf weer kan voetballen bij XerxesDZB, maar dat gaat helaas niet.  De vereniging wens ik een warm hart toe. Dat de club gezond blijft zowel financieel als in ledenaantal. En dat er een goede opleiding bij de jeugd is, waar de ze later wat aan hebben of de kids nu bij XerxesDZB blijven of niet.