• Met trots presenteert XerxesDZB weer een nieuwe partner. Het bedrijf Greenmobile van Gert Heij en Ed Boers is de komende 3 jaar partner van XerxesDZB. 

  Ed Boers en Gert Heij zijn via Jeffrey Vossenaar in contact gekomen met XerxesDZB en Greenmobile vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. 

  Samen met XerxesDZB is er een mooie actie opgezet voor iedereen die XerxesDZB een warm hart toe draagt. Via de code Xerxes18/19 krijg je €10 korting bij de aankoop van een mobiele telefoon. €5 van de korting die je krijgt wordt gedoneerd aan XerxesDZB. 

  Greenmobile

  Refurbished: het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Letterlijk vertaald: 'oppoetsen'.

  Bij Green Mobile verkopen we refurbished smartphones, tablets en smartwatches. Dit zijn gebruikte devices die door ons onderzocht, uit elkaar gehaald, gereinigd en uitvoerig getest worden om er vervolgens weer een perfect functionerende smartphone of tablet van te maken.

  Als het product weer zo goed als nieuw is, en kwalitatief net zo goed functioneert als een nieuwe smartphone of tablet, verkopen we deze in onze webshop. Voor zo’n refurbished smartphone of tablet betaal je tot een paar honderd euro minder dan voor een nieuw device! Als je bij ons een refurbished product koopt, lever je bovendien een positieve bijdrage aan een circulaire economie en een beter milieu. Twee vliegen in één klap dus!

  Uw oude device is geld waard!

  Naast dat je een refurbished smartphone, tablet of smartwatch bij ons kunt kopen, kun je ook bij ons terecht voor het inleveren van gebruikte en defecte smartphones en tablets. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Heb je nog een oud exemplaar thuis liggen waar je niks mee doet? Zonde, hij is namelijk geld waard!

  Wij onderzoeken, reinigen en lappen ze weer op om ze vervolgens te verkopen in onze webshop. Op deze manier lever je wederom een positieve bijdrage aan een circulaire economie én verdien je nog wat extra’s!