• Grote Clubactie Eindsprint

 • Zoals elk jaar doen we als club weer mee met de Grote Clubactie en proberen we zoveel mogelijk loten te verkopen. Van elk verkocht lot van €3,00 gaat € 2,00 naar de onze clubkas en €0,40 is voor de verkoper van de loten! Het geld dat we met de Grote Clubactie van XerxesDZB verdienen zetten we in om activiteiten voor de jeugd te organiseren. Denk aan  toernooien, Halloweentraining, Sinterklaas of bijvoorbeeld de speeltuin. Vanaf half september zijn de boekjes uitgedeeld, in dit lotenboekje kunnen lotenkopers hun gegevens invullen en tekenen voor een eenmalige machtiging.  Zodra het geld voor de loten is afgeschreven, vinden de kopers de lotnummers op hun afschrift.

  Tot en met zaterdag 16 november kunnen de lotenboekjes met verkochte loten worden ingeleverd. Dus vanaf vandaag nog maar 10 dagen! Vergeet ze dus niet tijdig in te leveren.

  Je kunt je lotenboekje met ingevulde loten (lege boekjes hoef je niet in te leveren) in de Grote Clubactie doos gooien die in de commissie kamer staat. Vergeet alleen niet je voornaam, achternaam en team op het lotenboekje te schrijven, anders weten wij niet aan wie we het verdiende geld kunnen uitbetalen.

  De uitbetaling van het verdiende geld is op 2 dagen ingepland, namelijk op zaterdag 1 februari 2020 (10.00 – 11.30) of woensdag 5 februari 2020 (1830-19.30). Dat is nog wel heel ver weg, maar we kunnen pas uitbetalen zodra de club eind december 2019 het geld heeft ontvangen van de Grote Club Actie.  Let op dat alleen loten meetellen die we ook daadwerkelijk kunnen incasseren. Loten die verkocht worden via een machtiging met een foutief of ontbrekend bankrekeningnummer of vanwege een andere reden niet kunnen worden afgeschreven tellen we dus helaas niet mee. Schrijf de uitbetalingsdata in je agenda!!!

  Lotenkopers zijn natuurlijk benieuwd of ze wat hebben gewonnen. De trekking is op 11 december 2019 12.00 uur en de uitslag kun je vinden op www.clubactie.nl.

  De opbrengsten voor de club van de vorige jaren liegen er niet om! Elk jaar lijken we meer op te halen, bijv in 2014 haalde de club ongeveer €1400,- op en in 2018 was dat al bijna €2100,-! Hoeveel halen we als club dit jaar op?

  Alvast hartelijk bedankt voor jullie inzet!

  Met sportieve groet,

  Kidsclub XerxesDZB

  Roy Winkelman, Corina Pauptit, Selena Sta en Karin Verbeek