• Beste voetballers ouders begeleiders en supporters,

  Komend weekend gaan we op zaterdag en zondag weer lekker voetballen. Zonder publiek, maar we zijn blij dat we wel kunnen blijven sporten. Daarnaast zal voor de sporters en aanwezige begeleiding, met QR code, de kantine open zijn voor zittend een bakkie vooraf en een gezellige derde helft na de wedstrijd.

  Wij begrijpen heel goed dat de maatregelen niet leuk zijn en deze ook een deel van het voetbalplezier wegnemen.
  En toch zullen we als vereniging met elkaar deze maatregelen moeten naleven.

  Om ervoor te zorgen dat alleen voetballers, trainers, leiders en vrijwilligers die het voetbal mogelijk maken op het complex zijn en de kantine ingaan hebben wij opnieuw jouw hulp nodig!

  We zoeken voor de zaterdag en zondag stewards die bij de poort toezicht houden dat alleen die mensen mensen ons sportpark betreden die conform de maatregelen toegestaan zijn.

  Daarnaast zijn we op ook zoek naar voor QR-codecheckers bij de horeca en kleedkamer gebouw.

  We hebben dus best een groot aantal vrijwiligers nodig om het voetbal voor jou en of je kind mogelijk te maken. Vele handen maken licht werk en dan kost het je maar een paar uurtjes van je tijd.

  Onze vorige oproep heeft een enkeling doen besluiten zich aan te melden. Onze dank hiervoor!

  Het word door de situatie echter steeds moeilijker om alle posities in te vullen.
  Wanneer we deze niet gevuld krijgen moeten we als vereniging andere keuzes gaan maken en zouden we bijvoorbeeld de kantine en kleedkamers ook in het weekend moeten gaan sluiten. Dat is wat wij willen voorkomen.

  Wij doen daarom nogmaals een beroep op jou om als lid van de vereniging, supporter of ouder, ondanks alle maatregelen, samen het plezierig sporten en alles daaromheen voor iedereen mogelijk te blijven houden.

  We kijken uit naar jouw aanmelding. Deze kun je sturen naar vrijwilligers@xerxesdzb.nl

  Bedankt namens alle voetballers