• Inleveren grote clubactie loten is verlengd tot en met zaterdag 24 november!

 • Dus zit je nu thuis te balen omdat vergeten bent je lotenboekje met verkochte loten in te leveren?? Niet getreurd! De grote clubactie heeft de inlevertermijn verlengd met een week.

  Dus nog een week om ze in te leveren. Help mee om zoveel mogelijk geld voor de club binnen te halen en natuurlijk voor jezelf als lotenverkoper!!!

  Zoals jullie vast weten, doen we als club ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie! Op 15 september 2018 hebben alle jeugdleden tm de O13 afdeling een lotenboekje ontvangen om zo veel mogelijk loten te verkopen. Van elke verkocht lot van €3,00 gaat € 2,00 naar de onze clubkas en €0,40 is voor de verkoper van de loten.

  We hebben al veel lotenboekjes met machtigingen erin van lotenkopers terug ontvangen, maar we denken dat er nog veel meer loten verkocht zijn. Lever dus snel je lotenboekjes in zodat de Kidsclub deze loten online kan invoeren. Pas na de online verwerking van de machtiging ontvangen de kopers hun lotnummers op hun afschrift.

  De stand van 12 november 2018 vwb aantal verkochte loten is 450 loten, dat is ongeveer 900 Euro. Vorig jaar, in 2017, hadden we een opbrengst van 2100 Euro. Dat bedrag willen we ook dit jaar weer proberen te halen.

  Zet jij ook de eindsprint in? Probeer nog zoveel mogelijk loten te verkopen, maar vergeet niet uiterlijk zaterdag 24 november je lotenboekje met machtigingen van lotenkopers in te leveren. Op de bar, of achter de bar, staat een doos waarin je je lotenboekje kunt inleveren. Vergeet niet je naam op het boekje te zetten, anders weten wij niet wie we de 40 cent per lot kunnen uitbetalen.

  De uitbetaling aan alle lotenverkopers vindt plaats op 2 en 5 februari 2019. Dat lijkt nog heel ver weg, maar wij kunnen pas uitbetalen op moment dat de Grote Clubactie de club heeft uitbetaald. Let op dat alleen loten meetellen die we ook daadwerkelijk kunnen incasseren. Loten die verkocht worden via een machtiging met een foutief of ontbrekend bankrekeningnummer of vanwege een andere reden niet kunnen worden afgeschreven tellen we dus helaas niet mee.

  De trekking van de Grote Clubactie is op 13 december 2018 12.00 uur en de uitslag kun je vinden op www.clubactie.nl.

  Alvast hartelijk bedankt voor jullie inzet! Zonder jullie inzet kunnen we als Kidsclub geen leuke activiteiten voor jullie op de club organiseren.

  Met sportieve groet,

  Kidsclub XerxesDZB