• Jeugdnieuws: Elke maandagavond gratis inloopspreekuur Fysiotherapie Zevenkamp bij XerxesDZB

  • Even voorstellen: Ik ben Daniel van der Knijff, 31 jaar en sportfysiotherapeut bij Fysiotherapie GC Zevenkamp. Ik ben te vinden op de praktijk, bij XerxesDZB en de FitnessLounge. Vorig seizoen ben ik gestart met de fysiotherapeutische ondersteuning van de zaterdag selectie. Waar Ed Weesie de verzorging op zich nam, konden de spelers 1 keer per week bij mij terecht voor fysiotherapie. Hier werd er dan een plan gemaakt om zo snel mogelijk weer aan te sluiten bij de groepstraining.

    Mijn achtergrond: Ik ben nu 7 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Daarvoor heb ik onder andere gewerkt in de sport begeleiding. Zelf voetbal ik al sinds mijn 6e bij verschillende clubs en ben dit jaar actief bij RV & AV Sparta. Daarnaast doe ik een aantal keer per week aan crossfit.

    Fysiotherapie Zevenkamp: Wij zijn een praktijk met meerdere therapeuten en specialisaties. Onder andere de sport- en kinderfysiotherapie. Deze krachten willen wij gaan bundelen met XerxesDZB. U kunt ons vinden in het gezondheidscentrum aan de Aar 55 in Zevenkamp.

    Inloopspreekuur: Elke maandag zal er een inloop spreekuur komen van 18:00 – 18:30 uur. Binnen dit moment zal er gekeken worden naar de blessure en zal er een advies gegeven worden voor de sport hervatting. Dit advies zou kunnen bestaan uit rust, oefeningen of het hervatten van de training/wedstrijden. Daarnaast kan er geadviseerd worden om fysiotherapie te volgen. Verder zal er overleg plaats vinden met de trainers zodat deze weten waar ze op moeten letten bij de geblesseerde sporter. Ons doel is dat de sporter weer zo snel mogelijk aan kan sluiten bij de trainingen en wedstrijden van zijn team.

    Waar kunt u mij vinden: Ik ben te vinden in de verzorgingskamer (behandelkamer van Ed Weesie). Twijfelt u over een blessure van u zelf of uw kind, kom gerust langs voor advies. Wanneer ik op de club ben kunt u mij ten alle tijden aanspreken.