• Jeugdtrainers langer verbonden aan de jeugdopleiding van XerxesDZB!

 • XerxesDZB gaat verder met jeugdtrainers Fens, van Vliet en van Unen als hoofdtrainer coaches jeugdopleiding XerxesDZB voor het seizoen 2023-2024.

  XerxesDZB onder 13-1

  Aanvoerder van het vlaggenschip van de club XerxeDZB Kai Fens is ook volgend seizoen verantwoordelijk voor XerxesDZB onder 13-1. Kai gaat het nieuwe seizoen in met een groot deel van de huidige groep spelers die nog XerxesDZB onder 12-1 spelers zijn en al in de huidige XerxesDZB onder 13-1 spelen.

   XerxesDZB onder 16-1

  Stephan van Vliet de huidige hoofdtrainer van de XerxesDZB onder 15-1 selectie gaat samen met een groot deel van de groep mee naar de nieuwe XerxesDZB onder 16-1 selectie.

  XerxesDZB onder 17-1

  Huidige hoofdtrainer coach van XerxesDZB onder 16-1 Tony van Unen gaat zijn 2e seizoen in bij de club uit Rotterdam en wordt de nieuwe hoofd verantwoordelijke van XerxesDZB onder 17-1.

  Het technisch hart van de club is blij dat deze 3 jeugdtrainers aan de club verbonden blijven en ook volgend seizoen hun bijdragen leveren aan de jeugd opleiding van de club met als uiteindelijk doel zoveel mogelijk zelf opgeleide jeugd spelers klaar stomen voor het eerste team.

  In een later stadium worden ook de overige trainers van de jeugd selectie teams bekend gemaakt.