• Na een teleurstellende nederlaag tegen SHO is XerxesDZB erop gebrand om zich te revancheren tegen v.v. Brielle. Komende zaterdag staat om 14:45 uur de topper tussen de nummer 2 & 3 in Brielle op het programma.

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB begon nog wel goed aan de wedstrijd. Een grote kans van Myron Bostdorp verdween naast het doel van SHO. Daarna waren de kansen vooral voor SHO dat door reddingen van Ferry Hagendijk en de paal niet wist te scoren. Na 37 minuten was het raak uit een strafschop van SHO. Dat met een 0-1 voorsprong de rust in ging.

  In de 2e helft ging XerxesDZB meer op de aanval spelen. Dat leverde een aantal grote kansen op voor SHO, maar deze werden niet binnengeschoten. Ook hier stond Ferry Hagendijk weer een aantal keer knap op de goede plek. XerxesDZB ging wat opportunistischer voetballen en dat leidde tot een aantal gevaarlijke momenten voor het doel van SHO. Uiteindelijk werd een kopbal van Kai Fens verlengt door de verdediger en deze viel in het hoekje binnen in het doel van SHO. Met nog 10 minuten op de klok was er nog van alles mogelijk. Een paar minuten voor tijd kreeg SHO wederom een strafschop en deze werd binnengeschoten. Dit was ook het winnende doelpunt.

  Een teleurstellende nederlaag voor de zebra's dat nu 3 punten achterstand heeft op de nummer 1 Spijkenisse dat nog een wedstrijd minder gespeeld heeft.

  Tegenstander

  Brielle verkeert op dit moment in een goede vorm. De laatste 4 wedstrijden werden allemaal gewonnen. Op dit moment staat Brielle op de 2e plaats met 13 punten uit 6 wedstrijden. 

  Foto: Briels Nieuwsblad

  Programma