• Keeperstraining onderbouw feestelijk afgesloten

 • Een veelgestelde vraag van ouders in de onderbouw, maar ook in de bovenbouw, is of hun kind ook keeperstraining kan krijgen. Dit is altijd moeilijk in te vullen, want er is maar een beperkt aantal keeperstrainers en bijvoorbeeld in de onderbouw (O8 tm O12) zijn er ongeveer al 30 keepers.

  Daarom zijn we begin van dit seizoen begonnen met een experiment mbt keeperstrainingen. Plan was om ouders op te leiden zodat zij een basiskeeperstraining konden geven onder leiding van de ervaren keeperstrainer Dylan Staneke. Het idee was dat op deze manier na een 6 a 8 tal weken we ineens ipv 1 keeperstrainer misschien wel 5 of 6 keeperstrainers hadden. Met 4 kinderen per keeperstrainer konden we dan in 1 x wel 24 kinderen keeperstraining geven!

  Helaas is het experiment niet helemaal gelukt. Een aantal ouders waren wel enthousiast, maar konden niet altijd komen ivm werk of het geven van trainingen lag hen toch niet helemaal.

  Dylan heeft wel zelf het hele seizoen met een paar ouders 2 groepen van jeugdkeepers keeperstraining gegeven en hiermee deze keepers zeker meer keeperstechnieken kunnen aanleren.

  Vorige week werden de keeperstrainingen feestelijk afgesloten met de keepers. Allemaal een mooie oorkonde én als klap op de vuurpijl: allemaal keepershandschoenen van ONE (https://www.onekeeper.nl/) met hun naam erop!

  De foto’s zeggen genoeg, de kids hebben het goed naar hun zin gehad en waren heel blij met hun nieuwe handschoenen 😊

  https://myalbum.com/album/kniwRaHKsDTW