• Kidsclub

  De Kidsclub wordt mogelijk gemaakt door drie enthousiaste vrijwilligers die het gehele jaar door verschillende activiteiten organiseren voor alle jeugdleden.  De Kidsclub maakt de club meer dan voetbal alleen!

  De mascotte van de Kidsclub is "Rinus de Zebra", vernoemd naar (Ome) Rinus de Roode, die al vele tientallen jaren als vrijwilliger is verbonden aan DZB en later XerxesDZB. De Mascotte verschijnt bij diverse jeugdactiviteiten en moedigt regelmatig onze elftallen aan. De Kidsclub wordt gevormd door, Sherley Strik, Celino Ijdo en Kim Jacobs. Daarnaast zijn er veel vaste vrijwilligers die regelmatig helpen bij de activiteiten. Allen zijn al jaren betrokken bij XerxesDZB. Check onze activiteiten ook via Facebook en Instagramwe organiseren oa:

  • Elftal van de week en pupil van de week bij wedstrijden van Zaterdag 1
  • De Grote Club Actie
  • Balletje trap op de woensdagmiddag
  • Kerstdiner

  De activiteiten worden gratis of tegen een lage vergoeding aangeboden. Dit kan alleen door sponsoring van de Kidsclub door vele vrienden van de XerxesDZB Kidsclub. Voor € 25,- per jaar kunt u de Kidsclub al sponsoren. U kunt zelf aangeven aan welke activiteit de Kidsclub het sponsorgeld aan besteedt, uw naam wordt dan genoemd bij de communicatie op Facebook rondom de activiteit.

  Vragen of wil je ons steunen?

  Mail ons via kidsclub@xerxesdzb.nl. Hartelijk dan!