• Kleding

  Leden, die wedstrijd- en/of trainingskleding (en eventueel andere artikelen) van XerxesDZB willen aanschaffen, kunnen via deze webshop bij Klupp Sportswear kleding bestellen en afrekenenBij gebruik van de kortingscode  XERXESDZBKORTING krijg je ook nog 10% korting op de door jou bestelde artikelen. 

  Om verzendkosten voor onze leden te voorkomen, is met Klupp Sportswear afgesproken dat alle bestellingen die uiterlijk op zondag 23.59 uur geplaatst en afgerekend zijn, dinsdag daarna collectief geleverd worden bij de vereniging. Deze bestellingen kunnen vervolgens door de leden op woensdag- en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in het clubhuis van de vereniging worden afgehaald. 

  Het is uiteraard ook mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen. Alleen worden in dat geval door Klupp Sportswear verzendkosten in rekening gebracht.  

  Als je voor het plaatsen van je bestelling eerst de te bestellen kleding zou willen passen, is dat vanaf 18 augustus a.s. ook mogelijk op woensdag- en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. 

  De webshop is nog niet optimaal, er ontbreken nog fotoen hier en daar een prijs, maar toch willen wij je nu al in de gelegenheid stellen om kleding te kunnen bestellen. De ontbrekende fotoen prijzen zullen zo spoedig mogelijk worden toegevoegd. 

  De webshop van XerxesDZB bij Klupp Sportswear is vanaf heden te bereiken met de volgende link : XerxesDZB | Klupp Sportswear

  Heb je vragen over deze, voor ons, nieuwe manier van XerxesDZB kleding aanschaffen dan kan je hiermee terecht bij Hans Elshoff (hanselshoff@hotmail.com) en Kees Strijbos (kees-strijbos@online.nl) 

  Maattabel Klupp:

  4XS = 128

  3XS = 140

  2XS = 152

  XS = 164

  S = S

  M = M