• XerxesDZB speelt zaterdag in de 2e ronde van de KNVB Beker tegen Alphense Boys uit Alphen aan den Rijn. De aftrap op Sportpark Faas Wilkes is om 14:30 uur.

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag 1 punt gepakt tegen v.v. Kloetinge. De ploeg van Tom Rietberg speelde met 1-1 gelijk op sportpark Faas Wilkes.

  XerxesDZB kwam na 30 minuten spelen op een 1-0 voorsprong na een schitterende goal van Soefjan de Koning. De aanvaller schoot vanaf de hoek van het 16-meter gebied de bal snoeihard in de verre hoek. In de 2e helft kwam Kloetinge vanuit een ingestudeerde corner op 1-1 gelijke stand. De bal verdween na een hard schot achter doelman Ferry Hagendijk.

  XerxesDZB staat nu na 7 speelrondes op de 4e plek met 11 punten uit 7 wedstrijden. 

  KNVB Beker

  XerxesDZB had een vrij gemakkelijke poulefase van de KNVB Beker. Er werd van 3 keer ruim gewonnen. Ook in de 1e ronde werd er makkelijk gewonnen van MSV'71. Het werd 3-0 voor de zebra's.

  Tegenstander

  Alphense Boys komt uit in de 4e Klasse B en staat daar op de 14e plaats in de competitie. De ploeg uit Alphen kent geen goede start van de competitie. In de KNVB Beker poulefase wist Alphense Boys 2 keer te winnen van Bolnes en SDV. De andere wedstrijd werd afgelast en niet meer ingehaald. In de 1e ronde werden zij vrijgeloot.

  Coronamaatregelen kabinet

  Op het moment van het schrijven weten wij nog niet wat de officiele coronamaatregelen gaan worden. Hou dus het nieuws goed in de gaten.

  Lees hier de maatregelen die nu nog gelden: https://www.xerxesdzb.nl/corona-toegangsbewijs-in-onze-horeca