• XerxesDZB speelt zaterdag in de 2e ronde van de KNVB Beker tegen Alphense Boys uit Alphen aan den Rijn. De aftrap op Sportpark Faas Wilkes is om 14:30 uur.

Vorige wedstrijd

XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag 1 punt gepakt tegen v.v. Kloetinge. De ploeg van Tom Rietberg speelde met 1-1 gelijk op sportpark Faas Wilkes.

XerxesDZB kwam na 30 minuten spelen op een 1-0 voorsprong na een schitterende goal van Soefjan de Koning. De aanvaller schoot vanaf de hoek van het 16-meter gebied de bal snoeihard in de verre hoek. In de 2e helft kwam Kloetinge vanuit een ingestudeerde corner op 1-1 gelijke stand. De bal verdween na een hard schot achter doelman Ferry Hagendijk.

XerxesDZB staat nu na 7 speelrondes op de 4e plek met 11 punten uit 7 wedstrijden.

KNVB Beker

XerxesDZB had een vrij gemakkelijke poulefase van de KNVB Beker. Er werd van 3 keer ruim gewonnen. Ook in de 1e ronde werd er makkelijk gewonnen van MSV'71. Het werd 3-0 voor de zebra's.

Tegenstander

Alphense Boys komt uit in de 4e Klasse B en staat daar op de 14e plaats in de competitie. De ploeg uit Alphen kent geen goede start van de competitie. In de KNVB Beker poulefase wist Alphense Boys 2 keer te winnen van Bolnes en SDV. De andere wedstrijd werd afgelast en niet meer ingehaald. In de 1e ronde werden zij vrijgeloot.