• Kom als senior (of als heel team) voetballen bij XerxesDZB!

 • Seniorenvoetbal bij XerxesDZB. Sportief, gezellig en financieel aantrekkelijk!

  XerxesDZB wil nog meer aandacht geven aan recreatief seniorenvoetbal. Daarom hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket voor teams van zaterdag 3 en lager, zondag 2 en lager en vrouwen uitkomend op zaterdag en zondag. 

  Zie hier een kort overzicht.

  • Als team kun je kiezen voor een Teamcontributie. In het kort houdt dit in dat vanaf speler nummer 13 en hoger deze spelers €100,- p.p betalen. Tarief voor de eerste 13 is €260,- p.p (*voorbeeld uit seizoen 2018/2019);
  • Nieuwe teams betalen geen inschrijfgeld (€15,- p.p.);
  • Genoemde seniorenelftallen (m.u.v. 7x7) worden van een horecapas voorzien waarop €400 beschikbaar gesteld wordt voor het seizoen 2019-2020;
  • De contributie voor 7x7-teams bedraagt €400 per seizoen (max 12 spelers), voor elke speler daarboven bedraagt de contributie €40.

  Naast deze financiële voordelen is spelen bij XerxesDZB om nog meer redenen leuk.

  Elke donderdagavond is het clubavond in het clubhuis met o.a. live sport op de schermen, muziek en natuurlijk een gezellig drankje. Ieder jaar organiseren wij ook het Seniorenkerstdiner in ons eigen clubhuis, hebben wij een oliebollentoernooi tijdens de nieuwjaarsviering op de club en organiseren wij een Midzomerclubdag met een senioren 6x6 toernooi met als afsluiter een gezellige BBQ.

  Speel je nog niet bij XerxesDZB en heeft bovenstaande je interesse gewekt, neem gerust contact met ons op via senioren@xerxesdzb.nl en misschien speel jij volgend seizoen in het blauw wit op het prachtige Sportpark Faas Wilkes!