• XerxesDZB is op zoek naar leuke teams die op zondag willen voetballen. Is het op de zaterdagen altijd erg druk, hebben we op zondag veel ruimte voor teams die willen voetballen. Voetballen bij XerxesDZB op zondag is naast gezellig en leuk ook komend seizoen extra voordelig.

  De wedstrijden

  Vroeg voetballen op zondag is bij voetballers na een gezellige zaterdagavond niet altijd gewenst, daarom is bij ons de mogelijkheid om bij thuiswedstrijden zowel in de ochtend als ook in de middag te voetballen. Op ons sportpark zijn de faciliteiten mooi en staat een gezellig Clubhuis waar je ook op zondag wordt verwelkomt door de barploeg en onze vrijwilligers van de wedstrijdcommissie.

  In de rust verzorgen wij een lekker kopje thee of limonade in de kleedkamer en na afloop kan de 3e helft in het clubhuis in alle gezelligheid van start gaan.

  De activiteiten

  Senioren bij XerxesDZB trainen 1 keer in de week, de dag van de training is in overleg af te spreken met onze seniorencommissie. Naast het reguliere trainen en de competitiewedstrijden organiseren wij diverse activiteiten waar je aan mee kunt doen. Een kleine opsomming op een rij: het Seniorenkerstdiner, Voetbalquiz “De aftrap”, maandelijkse Bingo, het oliebollentoernooi en de Midzomerclubdag met een toernooi en een BBQ. Daarnaast organiseert de TDT Rotterdam i.s.m. XerxesDZB de TDT Pubquiz, de TDT Cup en de TDT Summer League op Sportpark Faas Wilkes. 

  Buiten dit alles om hebben wij ook Fox Sports en Ziggo Sport in het Clubhuis. Je kunt daardoor samen met je team genieten van de wedstrijden uit de Eredivisie en alle overige competities en sporten.

  De voordelen

  Als seniorenteam heb je bij XerxesDZB diverse voordelen. Zo krijgt het team een Horecapas ter waarde van €400,00. Deze pas kun je besteden aan de bar in het Clubhuis. Daarnaast kun je een teamtenue (prijs per tenue €55) aanschaffen met een korting van €150,00 inclusief een teamtas. Voor de contributie kun je gebruik maken van een teamcontributie met een speciaal zondag voordeel, te weten €3300,00 ongeacht het aantal spelers.

  Aanmelden

  Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie óf direct aanmelden? Je kunt dan contact opnemen met onze seniorencommissie door een mail te sturen naar senioren@xerxesdzb.nl