• Komende zaterdag ontvangt XerxesDZB thuis Voorschoten'97 voor de KNVB beker

 • Na een lange voorbereiding speelt zaterdag XerxesDZB de 1e officiële thuiswedstrijd van het seizoen. De ploeg van Tom Rietberg ontvangt om 14:30 uur Voorschoten'97.

  XerxesDZB kent een goede voorbereiding. Een maand geleden starten Tom met veel nieuwe namen. De ploeg maakt een fitte en energieke indruk. De 1e oefenwedstrijd werd gewonnen van 4e divisionist DSO met 1-3. Van FC Rijnvogels met 3-1 verloren. Voordat XerxesDZB aan de bak moest in de 1e kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker werd er met 3-0 afgerekend met FC Skillz. 

  12 augustus werd er de 1e officiële wedstrijd gespeeld tegen DEM uit Beverwijk. De ploeg uit de 3e Divisie was met 1-0 te sterk na 120 minuten voetballen. Een goed XerxesDZB dat meer had verdiend. Helaas eindigde het TOTO KNVB Beker avontuur al in Beverwijk. 

  Verder speelde XerxesDZB in augustus nog tegen Beek Vooruit (1-6 winst), Neptunes Schiebroek (1-6 winst) en IFC. De ploeg uit Hendrik Ido Ambacht werd verslagen met 1-0.

  Komende zaterdag tegen 1e Klasser Voorschoten'97 kan XerxesDZB niet beschikken over spits Harold Vrolijk. De aanvaller is geschorst.

  De wedstrijd zal gratis te bezoeken zijn. Wij verwelkomen jullie zaterdag weer graag op Sportpark Faas Wilkes.