• Marphe Redjosetiko & Daniel Rijaard trainers van XerxesDZB Onder 23

 • Komend seizoen blijven Marphe Redjosetiko en Daniel Rijaard trainers op Sportpark Faas Wilkes. De trainers waren afgelopen seizoen verantwoordelijk als trainer van XerxesDZB Zondag 1. Het komend seizoen zullen zij het nieuwe XerxesDZB Onder de 23 onder hun hoede nemen.

  De KNVB start na de zomer een nieuwe competitie voor spelers tot 23 jaar. Amateurclubs konden op basis van vrijwilligheid zich inschrijven, om zo een competitie te vormen met meer weerstand voor de talenten die vaak nog niet rijp zijn voor het eerste elftal.

  Marphe Redjosetiko (40) kwam als speler uit voor Hoogezand, Capelle, Feyenoord, RWDM, ARC, ASWH en TOGR en is trainer geweest van XerxesDZB 2 en XerxesDZB Zondag 1.

  Daniƫl Rijaard (43) is gepokt en gemazeld in de voetballerij, de voormalig betaald voetballer van onder meer Excelsior en ADO Den Haag, was afgelopen jaren actief als speler van XerxesDZB. Vorig seizoen ging hij de uitdaging aan als trainer van XerxesDZB Zondag 1 en kiest dit jaar voor XerxesDZB Onder de 23.

  De KNVB maakt binnenkort de competitie indeling bekend van de Onder de 23 competitie. Hier vind je een conceptindeling van de KNVB.

  XerxesDZB is verheugd met het feit dat beide trainers bij de club blijven en de talenten van de club onder hun hoede nemen.