• Meetrainen bij andere clubs, deelnemen aan voetbalactiviteiten buiten XerxesDZB

 • Het bestuur ziet dat er vereniging zijn die de Coronamaatregelen anders interpreteren dan XerxesDZB. We voelen ons daarom genoodzaakt om onze leden te attenderen op een aantal afspraken. Vooropgesteld, het bestuur gaat er vanuit dat onze leden de geldende Coronaregels respecteren. Dat betekent dat leden niet deelnemen aan georganiseerde voetbalaktiviteiten bij andere voetbalclubs, zolang er coronamaatregelen van kracht zijn. Dit betekent geen trainingen, wedstrijden of toernooien buiten XerxesDZB. 
   
  Het bestuur realiseert zich dat er spelers zijn, die willen overstappen naar een andere club en daar willen gaan meetrainen. Indien je als speler wil trainen bij een andere club, dan is dit mogelijk zodra er toestemming is van de afdelingscoördinator. In een dergelijk geval zal het bestuur een uitzondering moeten maken. Andersom zal XerxesDZB dezelfde toestemming vragen aan clubs waarvan spelers bij XerxesDZB gaan meetrainen.
   
  De komende week mogen meer teams gaan trainen. Wellicht worden binnenkort verdere versoepelingen doorgevoerd, zodat we hopelijk snel alle leden weer aktief kunnen hebben op onze mooie club.
   
  met vriendelijke groet
   
  Bestuur XerxesDZB