• Mohikanendiner 8 maart in het clubhuis op Sportpark Faas Wilkes

 • In 2019 bestaat onze vereniging maar liefst 115 jaar. Dit gaan we in onze verjaardagsweek, die begint op 1 maart ook uitgebreid vieren. Een aloude traditie, bedoeld voor alle mannelijke leden, ex-leden en genodigden, viert daarnaast zijn 90e verjaardag.

  Ter gelegenheid van deze prachtige jubilea hebben de besturen van de vereniging XerxesDZB en de Mohikanencommissie de handen ineen geslagen en afgesproken dit feest te houden op ons eigen Faas Wilkes sportpark. Voor die gelegenheid zal ons clubhuis omgetoverd worden tot een prachtige feestgelegenheid waar op

  Vrijdag 8 maart 2019 vanaf 17.00 kan er geborreld worden en de aanvang van het feestelijk diner is om 19.15 uur. Kosten zijn 27,50 euro p.p.

  De tafelpresident voor deze avond is Willem den Besten, oud-trainer van XerxesDZB, voetbalschrijver en columnist.

  Aanmelden kan op drie manieren:

  * mail sturen naar evenement@xerxesdzb.nl en het bedrag van 27,50 euro voor 25 februari o.v.v. met uw naam over te maken naar NL87ABNA0502.818.379 t.n.v. Bob Schelling.

  * of aan de bar in ons clubhuis waar u tevens de kosten voor het diner kunt voldoen.

   Bij een eventueel vervoersprobleem kunt u opgehaald worden bij metrostation Oud Verlaat . Meldt u daartoe uw aankomsttijd aan bij L.G Teters (06-51840709).

   Namens beide besturen hopen we u op vrijdag 8 maart te mogen verwelkomen.