• Nieuwe partners XerxesDZB

 • Het is al weer even geleden dat wij iets van ons hebben laten horen, maar dat wil niet zeggen dat we als team hebben stil gezeten. Ook de laatste maanden zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden van het bestand met partners van XerxesDZB. En natuurlijk stellen wij die weer graag aan u voor: 

  Green Mobile Nieuwe partner voor refurbished phones & more. Bij aankoop van een mobile telefoon bij Green Mobile krijg je € 10,- korting en steun je XerxesDZB. Let op de vermelding op de website. 

  Fysiotherapie Zevenkamp Een nieuwe partner met wie XerxesDZB een samenwerkingsverband is aangegaan. 

  Safex Certificatie en Inspectie instellingen Nieuwe partner voor een snelle certificering of inspectie van uw bedrijf. Prominent zichtbaar op de balustrade van de tribune. 

  LG Architecten De architecten van ons sportcomplex. Al jarenlang partner van XerxesDZB met wie de samenwerking is verlengd. 

  Elite Automotive Services en Emisha Lease BV Een nieuwe partner voor operational lease van personen auto’s. 

  Ontruimingsexpress Nieuwe partner voor woning- en bedrijfsontruimingen en verhuizingen. Voor informatie kan je bellen naar 06-51296745. Ontruimingsexpress is te zien in de tribune waar het prachtige doek weer secuur en vakkundig is aangebracht door het team Jan Smits, Henk Been en Hans Lierop. 

  Supporters XerxesDZB Een initiatief van "de harde kern" van XerxesDZB waarmee een aantal leden een bord met elkaar hebben "gedoneerd" aan de club. 

  Maar niet alleen het partnerbestand is uitgebreid ook het Sponsorteam zelf kan een aantal enthousiaste extra krachten verwelkomen. Xander Scheffel, Ben Dortland en Winand van Loon hebben toegezegd om, op soms structurele en soms incidentele basis, het sponsorteam te helpen bij het nog verder uitbreiden van het bestand van partners tot een volwaardige Business Club XerxesDZB en daarmee een solide basis te leggen voor de toekomst. Uiteraard zijn wij daar ontzettend blij mee. 

  Het Sponsorteam