• Op dit moment is de gemeente bezig met het aanleggen van een mooie groene nieuwe kunstgrasmat op het hoofdveld van XerxesDZB. Na verwachting zal eind juli het veld en het hekwerk eromheen helemaal gereed zijn.

    Ook zijn er naast de tribune op het hoofdveld nieuwe sponsormogelijkheden. Langs het hoofdveld komen stellages waar je jouw bedrijf op een sponsordoek van 5 bij 2 meter kan laten pronken. Zie het voorbeeld hieronder. De kosten voor zo'n enorm sponsordoek bedragen €750 per jaar ex BTW. Een mooie kans voor de club en voor jouw bedrijf om de aandacht langs het voetbalveld te trekken. Tevens creeren we hiermee een klein stadiongevoel.

    Ook is er de mogelijkheid om in het kleedkamer gebouw op de kleedkamer deur jouw sponsoring te plaatsen. Hier lopen dagelijks tientallen leden van onze club maar ook van uitspelende teams langs. Jaarlijks zal jouw sponsoring veelvoudig worden gezien. De kosten hiervoor bedragen €300 per jaar ex BTW.

    Wil jij partner worden van onze mooie club? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie onder leiding van Wim Strik en Marvin Strik. Je kan bij interesse contact opnemen met Wim 06-53192477 of Marvin 06-30572559.

    De andere vrijwilligers zijn ook hard bezig om het terein weer klaar te maken voor de start van het nieuwe seizoen! De nieuwe paracollen van Hertog Jan staan al netjes op het terras!