• Verheugd kunnen wij vanuit de horeca vertellen dat de laatste periode we een aantal nieuwe ouders en (oud)leden in ons team hebben verwelkomd.

    Zo zijn de zonen, Jayant en Rewi, van onze Penningmeester op trainingsavonden achter de bar te vinden. Staat Angelique, moeder van Aléyano JO9-4 en spelersvrouw van Alverio op zondag achter bar en in de keuken. Schenkt Annika, moeder van Dejan 17-2,
    Tobi 16-1 en Luuk 14-1, op zaterdagochtend regelmatig de koffie in. Bakt Rowan, oud jeugdspeler XerxesDZB en zoon van Midley, de tosti’s en frites en heeft ook Petra, moeder van Seth een eerste dienst gedraaid.

    Goed nieuws dus! En toch is het iedere week een uitdaging om de planning rond te krijgen. En is de roep om meer teamleden groot.
    Dus zien wij jou ook graag in ons team! Je hoeft niet op vaste momenten beschikbaar te zijn. Wij plannen met jouw beschikbaarheid. Als we allemaal ons steentje bijdragen dan staat er ieder moment een glimlach achter de bar en in de keuken te wachten op jouw bestelling.