• Zaterdag 4 januari is wederom een dag die traditioneel is bij XerxesDZB. Deze dag zullen we met de hele vereniging vieren dat het nieuwe jaar is begonnen.

  Appelflappentoernooi
  In de ochtend trappen we de dag af met de jeugd. Tijdens het appelflappentoernooi zal sportief het jaar begonnen worden. Teams kunnen zich nog opgeven bij de coördinatoren van de afdelingen.

  Jeugdtoost op het nieuwe jaar
  Na afloop van het appelflappentoernooi zal het bestuur samen met de jeugd, hun ouders broertjes en zusjes toosten op een nieuw sportief jaar. Na de toost kunnen de kinderen weer genieten van een lekkere hap in de bestuurskamer.

  Oliebollentoernooi
  7x7 teams van onze seniorenelftallen, vrijwilligers, ouders en niet spelende leden nemen na het appelflappentoernooi het sportieve stokje over. Opgeven kan nog steeds. Dit kan rechtstreeks bij Miranda Monster of per mail naar evenement@xerxesdzb.nl

  Nieuwjaarsreceptie
  Deze mooie dag zullen we eindigen met de nieuwjaarsreceptie. Traditioneel zullen we onze jubilarissen eren en laten we zien dat we trots zijn op onze jonge Zebra’s. Maar bovenal zullen wij elkaar al het goeds wensen voor het nieuwe jaar en feestelijk het nieuwe jaar inluiden.

  Tijdens de receptie zal DJ Paul Hoogervorst zorgen voor de muzikale begeleiding met muziek voor jong en oud.
  Kortom de nieuwjaarsreceptie wordt een gezellig feestje voor ons allemaal.

  Het programma:
  10:00 verzamelen jeugdteams
  10:30 start Appelflappentoernooi
  13:00 einde toernooi
  13:30 Jeugdtoost met een lekkere hap

  13:00 verzamelen oliebollenteams
  13:30 start Oliebollentoernooi
  16:30 einde toernooi
  17:00 Nieuwjaarsreceptie