• Nu de versoepelingen van de overheid het toestaan, zijn wij begonnen aan de voorbereidingen van de heropening van ons Clubhuis en terras. Veel leden en vrijwilligers kijken uit naar het moment, dat er op ons eigen cluppie met elkaar weer kan worden gedronken en gelachen. 

  Het zal wel anders zijn dan normaalOok bij ons zullen looproutes zijn aangegeven en zal gevraagd worden of je je handen zou willen desinfecteren. Met je team kan je op gepaste afstand een teamborrel doen. We zullen allemaal zitten en niet ouderwets bij elkaar staan. Maar dat zal de pret om weer samen te zijn vast niet drukken!  

  Het bestuur en het horecateam gaan er vanuit dat jullie ons gaan helpen deze regels te handhaven zodat we de hele zomer activiteiten kunnen organiseren en daarbij de bar open kunnen houden. 

  Cashless 

  Er zal nog iets anders zijn dan iedereen is gewend. Vanaf de heropening van de horeca is het alleen nog maar mogelijk om Cashless te betalen. Mede ingegeven door corona, waardoor we al min of meer gewend zijn om niet meer met contant geld te betalen, zijn ook andere overwegingen hieraan vooraf gegaan en we begrijpen dat dit voor een ieder wennen zal zijn. Het ouderwetse teampotje met alle tientjes zal verdwijnen en veel tikkies zullen worden uitgedeeld. 

  Hoe kun je dan wel betalen in ons clubhuis?  

  Met je pinpas, je mobiele telefoon en de Horecapas van XerxesDZB.  

  De Horecapas van XerxesDZB 

  Wellicht ben je nog niet bekend met de Horecapas van XerxesDZB. Dit is een pas die je online of per pin kunt opwaarderen waarna je het als betaalmiddel kunt gebruiken op de club. Seniorenteams gebruiken een pas als deze al een tijdje als teampas en een aantal jeugdleden gebruiken hem waardoor zij niet met geld op zak naar de club hoeven te komen. Een bijkomend voordeel is dat de pas op naam staat en je bij verlies je pas kunt blokkeren. Het tegoed op de pas ben je in dat geval dus niet kwijt. 

  Mocht je een XerxesDZB Horecapas willen aanschaffen dan kan dit aan de bar in het Clubhuis door invulling van een aanvraagformulier. De pas kost € 5,00 en dit bedrag moet per pin betaald wordenMaar van dit bedrag storten we direct weer € 2,50 op je horecapas zodat je na ontvangst van de pas deze ook direct kunt gebruiken. Tegelijkertijd kan je natuurlijk ook zelf een bedrag middels een pinbetaling aan je horecategoed toevoegen.