• Oud-XerxesDZB'ers Bilate, Vermeulen en Drenthe naar Eredivisie, Kramer pakt Europees Ticket met FC Utrecht ten koste van Doekhie

 • Na een zeer spectaculair slot in een geweldig seizoen, promoveren Oud-XerxesDZB'ers Mario Bilate en Kevin Vermeulen naar de Eredivisie met RKC Waalwijk. Royston Drenthe promoveert met Sparta en Michiel Kramer behaald een Europees ticket met FC Utrecht ten koste van Danilho Doekhie.

  Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk: Uitslag 4-5 met Oud-XerxesDZB'ers Mario Bilate en Kevin Vermeulen.

  Gisteravond was het een bizar duel, waarin RKC promoveerde naar de Eredivisie. In het 1e Play-off duel eindigde de wedstrijd in 0-0., daardoor had RKC aan een gelijkspel met doelpunten genoeg om te promoveren. RKC Waalwijk met oud-XerxesDZB'er Mario Bilate in de basis, gaf een 0-2 voorsprong weg. Go Ahead Eagles kwam zelfs nog 2 keer op voorsprong, toen er in de 95e minuut de 4-4 van de Waalwijkers werd binnen geschoten. In de 98e minuut scoorde Mario Bilate uit een strafschop nog de 4-5!

  Door de overwinning promoveert RKC volgend seizoen naar de Eredivisie. Vorig seizoen promoveerde Mario Bilate ook al met FC Emmen, waarna hij vertrok naar RKC Waalwijk, waar ook Kevin Vermeulen actief is. 

  De Graafschap - Sparta Rotterdam: Uitslag 0-2 met Oud-XerxesDZB'er Royston Drenthe.

  Vorig seizoen won Royston Drenthe met XerxesDZB zondag 3 nog de Beker en dit seizoen keerde hij terug in het betaaldvoetbal bij Sparta Rotterdam. Gisteravond waren de Rotterdammer's met 0-2 te sterk voor De Graafschap. Door deze overwinning keert Sparta volgend seizoen terug in de Eredivisie met Royston Drenthe!

  Vitesse - FC Utrecht: Uitslag 0-2 met Oud-XerxesDZB'er Michiel Kramer bij FC Utrecht en Danilho Doekhie bij Vitesse.

  Michiel Kramer keerde afgelopen winter terug in de Eredivisie mede dankzij trainer Dick Advocaat. De Oud-XerxesDZB''er kwam toen over van Maccaibi Haifa uit Israel. Gisteren speelde Kramer met FC Utrecht voor een Europeest ticket uit bij Vitesse, waar oud-XerxesDZB'er Danilho Doekhie actief is. Het werd 0-2 voor FC Utrecht in Arnhem, waardoor FC Utrecht volgend seizoen kans maakt op de groepsfase voor de Europa League.

  Geweldige resultaten en van harte gefeliciteerd mannen!!