• Pak jij het stokje van Wim Pluijmert over?

 • De bijna afgelopen 10 jaar was het Wim Pluijmert die op zaterdag ervoor zorgde dat ieder team een kleedkamer had en iedere speler in de rust een bekertje limonade kon drinken. De oplettende leden is het misschien al opgevallen, maar Wim Pluijmert geeft zijn stokje over aan een nieuwe generatie.

  Aan wie dan? Wij hopen aan jou!

  Allereerst bedanken wij natuurlijk Wim voor zijn vele uurtjes in het kleedkamergebouw. Wim blijft actief binnen de afdeling voetbal facilitair, maar wel wat meer op de achtergrond.
  En dus zijn wij naarstig op zoek naar een aantal vrijwilligers die op zaterdag een aantal uurtjes kunnen helpen in het kleedkamer gebouw. Door met elkaar een ploegje te vormen kunnen we zorgen voor een ochtend en een middag duo.

  In het kleedkamer gebouw sta je op zaterdag in het episch centrum van ons voetbalbolwerk. De plek waar alles samenkomt. De spanning vooraf, de focus in de rust, de ontlading en teleurstelling na afloop van de wedstrijd. Je zorgt ervoor dat de teams tijdig in een schone kleedkamer kunnen en er voor ieder team wat te drinken is in de rust.

  Lijkt het je leuk om te helpen bij deze actieve, zelfs bijna sportieve, vrijwilligersfunctie? Wil je eerst wat meer informatie of wil je jezelf meteen aanmelden? Laat het ons snel weten door een mail te sturen naar miranda.monster@xerxesdzb.nl. Je kunt ook Wim of Miranda aanschieten als je ze op de club ziet.

  Wil je graag, maar kun je niet iedere week? Geen probleem, met een grotere ploeg kunnen we in een toerbeurt aan de slag.

  Samen zijn we de vereniging, de vereniging dat zijn wij!