• POD Logistics & Warehousing nieuwe rugsponsor & partner voor 5 jaar!

  • We zijn verheugd om aan te kondigen dat de club een opwindende, nieuwe samenwerking is aangegaan met POD Logistics & Warehousing.

    Als een toonaangevende speler in de logistieke sector zal POD Logistics & Warehousing de komende vijf jaar een van onze Gold Partners zijn en met hun naam prominent op de achterkant van het shirt van ons eerste elftal te zien zijn.

    POD Logistics & Warehousing staat niet alleen bekend om zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatieve benadering van warehousing en logistiek, maar ook om zijn jonge team met een voorliefde voor het Rotterdamse voetbal.

    “Voor POD Logistics & Warehousing is de samenwerking met XerxesDZB een mooie kans om een mooie, echte Rotterdamse club te steunen op weg naar toekomstige successen. Daarnaast speelt het ook een rol dat XerxesDZB niet alleen een leuke en mooie club is om te komen, maar ook een club is met veel ambitie. Hierin zit direct een raakvlak met de visie van POD Logistics & Warehousing”, aldus mede-eigenaar Michael de Loome.